Початок робочого тижня не буде радувати українців гарною погодою – дощі накриють всю територію країни, місцями з грозами, повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях погода буде залишатися прохолодною і дощовою. Синоптики прогнозують 18-22 градусів вдень, а на Закарпатті до +25. А от вночі буде всього 12-14 тепла, у Львівській області і зовсім температура опуститься до 10 градусів.

У центральних і північних областях очікується 19-22 градуси, у Сумській області до +24. Скрізь дощі з грозами. Вночі 12-14, у Черкаській області всього 10-12.

Найтепліше буде на сході, але з грозовими дощами. Там вдень синоптики обіцяють 24-26 тепла, а вночі 12-14, у Донецькій області до +17.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На півдні погода буде різною: у Запорізькій області – 24-26, у Херсонській – 23-25, у Миколаївській – 21-23, і найхолодніше в Одеській – 17-19. У Криму 23-25. Вночі 13-16 градусів. Очікуються дощі, але без гроз.

Україну очікує тепла погода у вересні, адже середньостатистична температура повітря буде на 1-2 градуси вище норми. Тому в перший місяць осені буде переважати ще літнє тепло, однак час від часу регіони накривати дощі.

Про це повідомила заступник начальника відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня.

За її словами, в деяких регіонах України температура може досягати навіть 38 градусів тепла.

Крім того, вона додала, що стихія восени буде вести себе по-різному. Так, синоптик зазначила, що теплі періоди будуть змінюватись на холодні і навпаки.

Також ми писали про те, що найближчі дні погода в Україні вразить розмаїттям. Одні області заллють дощі, а в інших українці будуть знемагати від спеки. Синоптики уточнили прогноз погоди для регіонів на початок тижня.

Нагадаємо, у Києві в неділю, 9 вересня, протягом дня можлива гроза.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" погода моторошно зіпсує плани українців.

Також портал "Знай.uа" раніше повідомляв, Україні скоро почнуться радикальні погодні зміни.