Desna residence - це унікальне для Києва і Київської області явище, при його створенні реалізувався найпрестижніший клубний принцип. Він не просто красивий - він максимально комфортний для проживання навіть найвимогливіших мешканців. Ми дізналися в ідейного натхненника й забудовника Михайла Мадярчика, як йому вдалося реалізувати такий успішний проект.

Михайло Мадярчик

Проект Вашої компанії – ЖК Desna Residence– вважається одним з найбільш успішних у комфорт-класі. У чому секрет такого успіху?

В емоціях, які люди відчувають коли опиняються у нас.

Найсучасніший житловий комплекс Desna Residence

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Розкажіть про переваги проекту. Чим саме відрізняється Desna Residence від інших новобудов Києва?

Збережений віковий ліс, винесена за межі прибудинкової території зона паркування, зони відпочинку оснащені мангалами. Це той випадок, коли природа і люди, можуть гармонійно існувати разом. Ми надали можливість мешканцям повноцінно відпочивати на території комплексу.

Яка головна будівельна «родзинка» Вашого комплексу? Що найцінніше для Ваших покупців?

Надійність та безпечність матеріалів, які ми використовуємо у будівництві. . І звісно ж територія, з віковим лісом та ідеальними газонами, догляд за якою вимагає багато зусиль та професіоналізму.

На відміну від інших забудовників, Ви не міфічний персонаж, Вас завжди можна зустріти на комплексі, поспілкуватися, люди Вам довіряють. Це Ваш принцип по життю, чи може Desna Residence більше, ніж просто робота?

Desna Residence – це мій перший власний проект, який я виношував досить довгий час. Я хотів щоб люди, які тут проживають дійсно були щасливі, щоб приходячи додому вони могли відпочити від метушні міста і наповнитися новими силами та енергією. Для мене важлива довіра людей, які повірили мені, я не можу їх підвести.

Найсучасніший житловий комплекс Desna Residence

Зараз актуальне таке поняття як «енергоефективність». Чим в цьому плані виділяється Ваш проект?

В наших вікнах ми використовуємо скло від лідера галузі, а саме виробника Pilkington. Скло серії DoubleSilver має подвійне напилення срібла, які в 6 разів краще зберігають тепло та у 2 рази прохолоду в порівнянні зі звичайним мультифункціональним склом. Також всі наші будинки на етапі будівництва утеплюються, кожна квартира оснащена індивідуальними лічильниками електроенергії, води й газу та індивідуальне опалення, що дозволяє значно заощадити.

Всіх майбутніх інвесторів, напевно, в першу чергу цікавить дозвільна документація, яка ситуація у Вас із цим?

- На відміну від більшості новобудов Києва та Київської області, ми з першого будинку і по сьогоднішній день будуємо тоді коли маємо на це дозвільну документацію у повному обсязі й всі ці документи є у вільному доступі на нашому офіційному сайті. Ми гарантуємо максимальний юридичний захист.

Які вимоги до будівельних матеріалів, як перевіряється їх якість?

За спеціальністю, я конструктор промислового та цивільного будівництва, мав досвід роботи у науково-дослідному інституті, який займався дослідженням аварійних будівель, тому до будівельних матеріалів відношуся прискіпливо і сам обираю постачальників за принципом де надійніше і регулярно їх перевіряю згідно з нормами й правилами, які діють в будівництві.

Яка ситуація з технологіями будівництва?

Маю на меті досягти рівня оснащеності та культури будівельних процесів європейського зразка. Багато роботи вже зроблено, створена підрядна організація Desnapro, яка має у своєму розпорядженні баштові крани, екскаватори, вантажні автомобілі та іншу будівельну техніку, придбаний, відновлений та вже запущений цегляний завод в поблизу м. Біла Церква, сформоване архітектурно-конструктивне бюро. Всі ці заходи спрямовані на забезпечення безперебійного, незалежного від ситуації на ринку процесу реалізації проектів у злагодженій команді.

Найсучасніший житловий комплекс Desna Residence

Як задовольнити найвибагливішого покупця?

Треба йому дати зрозуміти, що у нас з ним спільні цілі.

Які проекти окрім Desna Residence плануються, чи може вже реалізуються?

Наразі ми, одні з перших, будуємо у Закарпатській області на курорті Шаян апарт-готель. Шаян – це один з найкращих бальнеологічних курортів України. Суть апарт-готелю полягає в тому, що ви купляєте номер і маєте можливість використовувати його, як для власного проживання так і для здачі в оренду. Це досить нове, але вдале вкладання капіталу. В жовтні місяці ми також вводимо вже в експлуатацію багатоквартирну новобудову у м. Хуст, до речі, єдина за останні 30 років.

Що ви порадите українцям, які хочуть придбати житло? Як перевірити сумлінність забудовника, дізнатися, що він будує за усталеними нормами, щоб потім не мати жодних проблем?

Я, напевно, не буду оригінальним, але в першу чергу перевіряйте документи, ознайомтесь з дозвільною документацією, не дозволяйте вас ошукати. Не гоніться за найдешевшим, маленька ціна, може приховувати – величезні проблеми.

Desna Residence – комплекс для тих, хто цінує відпочинок та здоровий спосіб життя. Це місце для тих, хто після метушливого робочого дня, шукає, перш за все, тишу і спокій. І все це в 15 хвилинах від столиці.