З 25 по 27 вересня 2018 року відбудеться міжнародна онлайн-конференція з розвитку географічно-віддаленого бізнесу. В рамках конференції виступить 10 підприємців-практиків, які поділяться власним досвідом побудови віддаленого бізнесу.

Очікується, що у конференції Travel MBA візьмуть участь більше 10 000 бажаючих з усього світу. На даний момент вже зареєстровані учасники з 17 країн. Участь у конференції безкоштовна і реєстрація доступна на сайті.

Ідея і головне завдання конференції Travel MBA - показати нові можливості і технології, які сьогодні існують у підприємців щодо того, як розвивати бізнес без офісу і управляти компанією, командою і клієнтами повністю віддалено без прив'язки до географії.

Спікери поділяться власним досвідом вибору прибуткової бізнес-моделі, розвитку віддаленої команди, вибору відповідної юрисдикції для відкриття компанії, подорожей і тим, як створити життя без прив'язки до географії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Географічно вільне життя дає можливість займатися тим, що подобається, і перебувати там, де хочеться, розуміючи, що в будь-який момент можна взяти квиток на літак і через кілька годин опинитися в будь-якій точці світу. При цьому бізнес не залежить від того, де ви знаходитесь.

Конференція буде актуальною для тих, хто вже керує компаній і командою віддалено і для підприємців, які хочуть адаптувати діючий бізнес під віддалений формат.

Формат конференції передбачає можливість спілкування зі спікерами в прямому ефірі і отримання записів виступів після закінчення.

Організатором конференції виступає міжнародний освітній проект і подкаст Travel MBA.

Реєстрація відкрита на сайті.

Контактна інформація:
Денис Довгаль - організатор проекту
denis@travelmba.net

Для медіа та партнерів
alina.travelmba@gmail.com
HYPERLINK "http://www.conference.travelmba.net"