Сьогодні були дні, коли люди забивали гусей та інших домашніх і диких птахів. Тому можна було подивитися, якщо біля кісточок дуже багато жиру, то зима буде дуже холодною. До речі, цей день ідеально підходить для того, щоб поспостерігати за птахами. Можете вийти в парк чи в ліс, і трохи відпочити від міської суєти.

Ще наші предки сьогодні збирали капусту і робили з неї заготовки на зиму. Зазвичай її квасили. Тому відмінно буде, якщо ви поставите на стіл страви зі свіжої, тушкованої або квашеної капусти.

Сьогодні не можна робити нічого нового. Будь-які справи принесуть тільки втрати, а всі ваші плани підуть прахом. Але це гарний час для лікування, занять власним здоров'ям, особливо, якщо використовувати лікарські трави, настойки і відвари.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У цей день у людей посилюється інтуїція, тому часто вночі сняться віщі сни. Ще сьогоднішній день ідеально підходить для передбачень і різних ворожінь. А щодо ставлення до людей, воно теж має бути особливим: проявляйте милосердя і дружність, надайте допомогу нужденним, на скільки можете. Негативні емоції стримуйте.

Якщо сьогодні народжується дівчинка, її зазвичай називають Людмилою, яке означає «мила» або «чуйна». Зазвичай у цих дівчаток прекрасний голос, вони велелюбні, але непостійні. Їм потрібно носити гранат.

За чим потрібно постежити сьогодні

  • Галки збираються зграями і кричать - буде ясна погода.
  • В який бік тварини лягають спиною - з тієї і чекай вітру.
  • Якщо під час дощу павуки почали плести павутиння - дощ скоро припиниться.
  • Якщо до ранку яскраво мерехтять зірки, посилюється чутність, дим стелиться низом - погода погіршиться.
  • Лист хоч і пожовтів, але відпадає слабо - морози настануть не скоро.
  • Грім в цей день - до злої безсніжної зими.
  • Якщо багато тенетнікі (павутини), а шпаки ще не відлетіли - осінь буде довга і суха.
  • Коли багато тенетнікі, дикі гуси сідають, шпаки не відскакують - осінь протяжлива і суха.