Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) в суботу, 29 вересня. Порівняно з показниками п'ятниці, 28 вересня, гривня зупинила своє падіння. Національна валюта навіть трохи "схудла" - її показник - 28,26 за долар, що на 3 копійки нижче в порівнянні з попереднім банківським днем.

Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Офіційний курс валют на 29 вересня встановлено на такому рівні:

2826,9931 гривень за 100 доларів

32.7252 гривень за 100 євро

4.310 гривень за 10 рублів

Як видно з цих показників, євро знизився в ціні ще на 3 копійки, а вартість російського рубля збільшилася на 3 копійки.

Підсумовуючи дані показники, можна побачити, що станом на суботу, 29 вересня, ці валюти перебувають під "магічним" впливом цифри "3": долар та євро знизились на 3 копійки, в той час, як російська валюта на цих же 3 копійки виросла.

Нагадаємо, за прогнозами експертів, в Україні курс долара в жовтні буде знаходитися в досить широкому діапазоні, а гривня не зможе уникнути девальвації.

Такий прогноз зробив керівник аналітичного департаменту Concorde Capital Олександр Паращій. За його словами, національна валюта може опуститися до 29 грн за долар. Весь жовтень вона коливатиметься в цих межах: 28-29 грн за долар, і її позиція залежитиме від того, як швидко наш парламент затвердить держбюджет на наступний рік, вважає аналітик.

Нагадаємо,курс долара зробить несподіваний маневр: українцям розказали, до чого готуватися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нацбанку і уряду не вигідний дешевий долар

Також "Знай.ua" писав, МВФ оприлюднив економічний прогноз для України на найближчі 5 років. За версією експертів, ВВП на душу населення зросте на 50%.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще