Погода у четвер, 4 жовтня, не порадує українців, на більшій частині території України буде хмарно і прохолодно. Але на вихідних, 6-7 жовтня, значно потеплішає, і багато насолодяться осіннім сонечком.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook.

В Укргідрометцентрі, у свою чергу, відзначили, на західних і північних областях місцями невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом, на решті території без опадів.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. У західних областях на поверхні грунту місцями заморозки 0-3 градусів. На високогір'ї Карпат також очікуються заморозки.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Атмосферний фронт прикриє вологими хмарами, з невеликими подекуди дощами, захід, північ і більшу частину сходу та центру. Південна частина завтра опиниться в сухому повітрі", - повідомила Діденко.

За її словами, день очікується холодним, + 9, + 14 градусів і поривчастий вітер.

"Навіть з півдня втечуть "двадцятки", там + 15, + 18 градусів максимально", - уточнила Діденко.

Вона також розповіла, що 4 жовтня в столиці - хмарна погода, ймовірність невеликого дощу. "Північно-західний поривчастий вітер буде посилювати холодні відчуття. Проте надалі поступово повітря в Україні прогріється.

А вихідні будуть просто розкішними - з сонцем і температурою повітря до + 15, + 23 градусів", - підкреслила Діденко.

У Києві 6-7 жовтня буде сонячно і до +18 градусів.
У той же час синоптики відзначають, друга половина жовтня в Україні буде морозною до -12 градусів, а от зима буде не дуже сніжною.

Четвер в Україні ще побуде хмарним і прохолодним, навіть холодним повітрям. Атмосферний фронт прикриє вологими хмарами,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 3 oktober 2018

Нагадаємо, у другій половині жовтня українцям доведеться пережити морози до -12 градусів, а от сама зима, хоч і буде холодною, але снігу чекати не доводиться.

Як повідомляв портал "Знай.uа", багато українців вже встигли на власному досвіді відчути перепади температури, які спостерігаються в Україні.По всій видимості, така тенденція збережеться до наступної весни.

Також "Знай.uа" писав, про головні свята 4 жовтня.