Народний синоптик Наталка Діденко розповіла українцям прогноз на тиждень, 15-21 жовтня.

Жовтень
Жовтень

Протягом тижня в Україні буде сонячно, тепло, у всіх областях дощів не передбачається. Вранці спостерігатимуться тумани з серпанком, температура повітря висока, вдень 17 + 21 градус, на півдні та заході до +23 градусів.

Вночі температура буде опускатися до + 3 + 9 градусів, місцями + 1 + 4 градуси.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Перший подих похолодання відчують західні області 21 жовтня, у подальшому - більшість України. Однак це похолодання очікується м'яким: від нинішніх + 17 + 23 градуси спокійно знизяться до + 9 + 15", - розповіла Діденко.

Нагадаємо, на вихідні та ще тиждень жовтень потішить українців останнім теплом у цьому році.

В Україні буде сонячно та без опадів, лише вранці слід бути обережними на дорогах через тумани.

Про це інформує Укргідрометцентр.

За прогноз синоптиків, протягом тижня денна температура становитиме 14-22 градуси.


Як писав раніше Знай.ua, народний синоптик Наталка Діденко розповіла прогноз на вівторок, 16 жовтня.

За прогнозом Наталки, вівторок буде практично літнім днем з сонцем і високою температурою. Тільки жовте листя буде нагадувати про осінь. Вдень температура по Україні буде від +17 до +22 градусів. А Південь, Захід і деякі центральні області очікує до +24 градусів.

Однак, все ще витають в повітрі димки і тумани, особливо вранці і вночі. До речі, вночі якраз літа не буде, холодні +3...+9 градусів і тепліше буде трохи тільки на півдні.

Так що, гуляючи по нічних вулицях, одягайтеся вже по-осінньому.
У столиці сьогодні і на цьому тижні буде сонячно, сухо і +20 градусів. Що дозволить навіть найсильнішим ледарям попрацювати на відкритому повітрі.


Також Знай.ua писав про те, що в Україні у найближчий тиждень встановиться суха і тепла погода.