З кожним днем на вулицях Києва з'являється все більше оголошень, закликів і графіті, що попереджають про страшну небезпеку, яку взагалі-то таять в собі біометричні паспорти. Наприклад, біля станції метро "Героїв Дніпра" можна помилуватися оголошенням, в якому довірливих громадян попереджають: під час фотографування на паспорт на лоб людині наносять невидимий штрих-код - "мітку звіра 666".

На Повітрофлотському мосту застерігають, що на лобах власників біометрики є диявольська мітка. Біля Ботанічного саду повідомляється приблизно те ж саме, а ще написано на асфальті розмашистим готичним шрифтом. Шулявка теж відрізняється страшними графіті, а кілька місяців тому вони почали прикрашати ще й Пущу-Водицю.

І якщо оголошення і графіті зазвичай без пояснень, то на сайтах вам все розкажуть детально. Так, автори вважають, що є якась "система електронного контролю "Звір"", з якою необхідно боротися. Всім зацікавленим пропонується подивитися "освітні" відеоролики і прикріплюються посилання.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що за вказаною адресою знаходиться сайт, на якому публікується інформація околорелігійного змісту, а в розділі "Контакти" вказано московську адресу. Також на ресурсі міститься інформація для громадян РФ.

А ось відео на YouTube, яке пропонують подивитися читачам оголошення, є інформація стосовно України. "У фільмі детально описані тяжкі наслідки для людей від введення в Україні та інших країнах світу електронного біометричного паспорта", - пишуть автори.

Нагадаємо, Україна відмовиться від паперових паспортів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у Касаційному адміністративному суді Верховного Суду оголосили про заборону громадянам відмовлятися від отримання ID-карток.

Також "Знай.uа" повідомляв про те, що українці повинні повністю перейти на біометрику до 2020 року.