На початку весни у Верховній Раді було створено міжфракційне об’єднання з пафосною назвою «Чужих дітей не буває», однак на практиці результати його роботи залишають бажати кращого

На проблеми українських дітей звернув увагу журналіст Ігор Лесєв в новому випуску передачі «Не добрий вечір», пише видання Рoliteka.

Він зазначив, що останнім часом в Україні сталася ціла низка гучних інцидентів за участю дітей.

«Нещодавно в самому центрі Києва сталося дике подія. Величезна група підлітків розграбувала магазин на вулиці Грушевського. … І найцікавіше. На це ніяк не відреагувала поліція», – нагадав журналіст.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Він звернув увагу на те, що це відбувалося в урядовому районі в будинку, де розташована одна з квартир Петра Порошенка.

Лесєв підкреслив, що це не перший раз, коли в Україні банда підлітків організовує наліт на магазин або торговий центр. Він також згадав про випадки побиття в школах і інших звірствах, які влаштовують діти.
Він спробував знайти винних в ситуації, що склалася.

«Підлітки натягують на себе саме ті цінності, які домінують в суспільстві. А в сучасному українському суспільстві домінують цінності сили і безкарності», – вважає Лесєв.

Журналіст також звернув увагу на лицемірство українських чиновників.

«Вони розповідають, що чужих дітей не буває. Але вони нам брешуть. Тому що їхні діти живуть в іншому вимірі», – підкреслив Лесева.

Він нагадав про те, що діти більшості українських політиків, в тому числі Петра Порошенка, Володимира Гройсмана, Володимира Омеляна, Віталія Кличка, Ігоря Кононенко, Ірини Геращенко, Артура Герасимова, Максима Бурбака та багатьох інших вчаться, а часто ще й живуть, за кордоном .

«Діти українських політиків живуть в казковому світі. Вони отримують кращу в світі освіту. Їх лікують в кращих поліклініках планети. Вони по десять разів на рік подорожують по різних країнах світу», – зазначив Лесєв.

При цьому він підкреслив, що все це доступно цим дітям не за рахунок їх батьків.

«Діти українських політиків кучеряво живуть за рахунок сотень тисяч інших українських дітей … Тому, не треба брехати, що чужих дітей не буває. Є ваші діти, і є наші. І ваші діти за рахунок наших дітей живуть в шоколаді», – підсумував журналіст.