У Донецьку бойовики так званої "ДНР" заарештували високопоставленого чиновника часів Януковича.

Як повідомляють сепаратистські видання, колишній секретар міськради і екс-член Партії регіонів Сергій Богачов потрапив до рук так званого "МГБ".
Богачов нібито приїхав до Донецька, щоб відвідати могилу батька, якого поховав 40 днів тому.

22 жовтня на виїзді з селища Хорошове, де розташований будинок Богачова, його затримали члени незаконних збройних формувань.

Наразі Богачовим займаються "МГБ" та "міністерство доходів і зборів "ДНР".

Як повідомляють "Новини Донбасу" з посиланням на джерела в Донецьку, знайомі з ситуацією, до екс-секретаря міськради не пропускають адвокатів і родичів, їм не повідомляють про стан його здоров'я і умови утримання, а також не кажуть, які обвинувачення йому висувають.

За даними видання, Ігор Мартинов, який називав себе в минулому "главою адміністрації" Донецька, написав заяву про нібито крадіжку Богачовим печатки міськради в 2014 році.

Богачов закликає жителів Донецька їхати до Києва на антимайдан
Богачов закликає жителів Донецька їхати до Києва на антимайдан
Богачов закликає жителів Донецька їхати до Києва на антимайдан

Сергій Богачов має свій сайт, у якому в розділі "біографія" достеменно описано довоєнний період екс-регіонала, коли він був на піку кар'єри:

"З 2003 року начальник управління комунальних ресурсів Донецької міської ради. З 2012 року - секретар Донецької міської ради. Обирався депутатом Донецької міської ради та головою бюджетної комісії IV-VI скликань. Заступник голови Донецької міської громадської організації Партії регіонів, керівник фракції Партії регіонів в Донецькій міській раді".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що Сергій Богачов є членом Спілки письменників Росії. До 2014 року був активним членом Партії регіонів і відкрито висловлював свої проросійські погляди.

ЗМІ повідомляли, що Богачев причетний до організації кривавого побоїща 13 березня 2014 року, коли зарізали активіста ВО "Свобода" Дмитра Чернявського.

Нагадаємо, раніше в соцмережах поширилися чутки про те, що скандального регіонала-втікача Царьова нібито вбили в російській столиці. Однак, чутки виявились фейком – їх спростував сам регіонал.

Як повідомляв портал "Знай.ua", головному екс-регіоналу Єфремову продовжили арешт.

Також "Знай.ua" писав, що екс-регіонал Нестор Шуфрич хоче залишити слід у гімні України – він вважає, що початок тексту слід зробити не таким "трагічним"