У Черкасах розшукують чоловіка, який намагався викрасти 12-річну дівчинку. Дитина ішла додому зі школи та на автобус. Під час цього до дівчинки підійшов невідомий чоловік, який відразу почав погрожувати дитині.

"Вона вийшла із школи й сіла на зупинці біля ресторану "Чумацький шлях". поблизу нікого не було. Підійшов цей збоченець. Залякав і повів до Дніпра, тримаючи за шию. Казав, щоб не чинила супротиву. говорив, що заріже. Ліз цілуватися й показував на телефоні дитяче порно. Казав, що буде робити подібне з нею. З боку Дніпра саме вийшов якийсь чоловік. Дівчинка почала бігти до нього. Він і викликав правоохоронців. Зловмисник навіть не намагався втекти. Зараз поліція дає дозволу батькам говорити про цей випадок", - повідомила подруга матері дівчинки Анастасія. Прізвища жінка не назвала.

У Черкаській поліції інцидент підтвердили. Відкрито кримінальне провадження за статтями "розбещення неповнолітніх" та "грабіж". Крім поліції шукати зловмисника планують місцеві активісти.

Нагадаємо, раніше з'явились нові деталі пекельного знущання "бердичівського педофіла" над донькою.

Батько-педофіл, який жорстко познущався над власною донькою не тільки знімав її у порнографічному відео, а й регулярно глумився над власним дитям.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, правоохоронці розповіли, що після детально проведеної експертизи батькові-педофілу з Бердичева, який для заробітку знімав свою доньку у порнографічних цілях оголосили ще одну підозру.

Правоохоронці додатково кваліфікували дії 27-літнього бердичівця, колишнього атовця, за ч. 3 ст. 153 КК України – "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом".

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що активістів "Білого лева" арештували за педофілію.

Також "Знай.uа" писав, про те, що педофіл під виглядом жінки розбещував дітей у соцмережах.