Одіозний чиновник проспонсорував церкву і опинився на іконі в числі святих. Поки навколо української релігійної теми зосереджені всі ЗМІ, а слово "Томос" звучить через одну новину, розповімо ще дещо. Не про автокефалію, а про людський ідіотизм. Цей безглуздий, абсурдний, але абсолютно реальний факт "засвітився" на Telegram-каналі "Заборонена Україна", а раніше – у блогера Наталії Борсук.

Обличчя колишнього керівника Миколаївського морського порту - Василя Капацини - з'явилося на стінах Свято-Варваринської церкви в Первомайську.

Про це в Facebook повідомила блогер Наталія Борсук.

"Його обличчя на іконі. Буквально. Його величезне щокасте обличчя визирає з-за плеча святого", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У повідомленні також сказано, що Капацина пожертвував гроші на реставрацію храму.

Залишається загадкою, чому Василь не попросив собі німб. Гуляти так гуляти, як говориться.

Як відзначають користувачі, Капацину намалювали на одній з ікон у храмі: його обличчя можна помітити з-за плеча святого.

до Речі, Капацина очолював Миколаївський морський торговий порт з 2005 по 2010 роки. У 2004 році він балотувався у Верховну Раду, але не пройшов.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа" опублікував список з 12 чудотворних ікон України.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", Російська православна церква взяла на себе особливості відділення радянської пропаганди.