Священики Української православної церкви Московського патріархату мали тісну співпрацю з бойовиками Ігоря Гиркина (Стрєлкова)

Про це стало відомо завдяки коментарям волонтера і координатора "Світ і Ко" Мирослава Гая.

"Я вам скажу – більше того, в Слов'янську, коли були події 2014 року, УПЦ МП допомагала терористам Гиркина, російським найманцям проводити рекогносцировку і під виглядом паломників вони проникали на території, підконтрольні Україні", - каже волонтер.

Нагадаємо, Відомий сепаратист засвітився на дитячому святі: "Вірний рыг з нами!"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомий український сепаратист Арсен Клінчаєв засвітився в так званій ЛНР, на дитячому святі.

Про настільки знаменну подію йдеться в співтоваристві ЛНР (Коливано-Бджолария)‏ в Twitter.

"Арсенчик Клінчаєв (якого Ляшко в Луганську в березні 14-го затримував) вже в Луганську - вырный рыг, вірний прихильник Єфремова з нами! Вже пЕарится. Даєш рыгов колом, у всьому ЛНРе!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Арсен Клінчаєв - луганський сепаратист. Він також проходить важливим свідком по справі Єфремова, з яким він перебував у тісних зв'язках майже 10 років.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Гаряча зима на Донбасі: українські бійці жорстко покарали бойовиків за провокації

Ситуація на Донбассе за останню добу в черговий раз загострилася. Бойовики неодноразово обстрілювали позиції українських захисників.

Про це повідомляють представники штабу ООС.

за минулу добу, з 26 на 27 грудня, бойовики 7 раз порушили режим припинення вогню, одного разу застосувавши заборонену Мінськими угодами озброєння.

Також Знай.uа" писав про те, що Українські герої зачистили "сіру зону" Донбасу від бойовиків, тріумфом можна пишатися

Радник президента України Юрій Бірюков розповів, що ВСУ зуміли взяти під контроль практично всю "сіру зону" на Донбасі.

Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів.

"Від того стану, в якому ми почали в травні 2014 року, дві третини території Донбасу були звільнені. Практично вся" сіра "зона звільнена і взята під контроль", - підкреслив радник президента.