У березні 2019 року з міжнародного аеропорту "Харків" можна буде напряму дістатися до столиці Італії – міста Рим. Крім того, відкриється сполучення з іще одним крупним італійським містом – Міланом.

Рейси здійснюватиме авіакомпанія Ernest Airlines. У період від 12 березня до 4 квітня літаки курсуватимуть тричі на тиждень – по вівторках, четвергах та неділях. Після цього – лише по вівторках і четвергах.

Повідомляється, що квиток в середньому коштуватиме € 45. У суму включені податки та ручна поклажа. Габаритний багаж слід буде оплачувати окремо.

Ernest Airlines - італійський лоукост-перевізник зі штаб-квартирою в Мілані. Основний операційний центр розташований в Тирані (Албанія). Авіакомпанія обслуговує італійський і албанський ринки.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У 2018 році Ernest Airlines виконувала рейси до Мілана та Венеції з аеропорту Львова, однак у 2019 році скасувала їх.

Нагадаємо, що турецька лоукост-компанія Pegasus Airlines порадувала мандрівників першої розпродажем в цьому році. І вона дійсно вражає. Перевізник продає квитки на прямі рейси з України в Туреччину і назад за неймовірно привабливою вартістю – знижкою 40 відсотків. Авіакомпанія здійснює 3 регулярних перельоту в Туреччину з таких українських міст: Київ, Харків, Львів і Запоріжжя. Найдешевші квитки на ці напрямки можна придбати за 69 євро зі знижкою.

Раніше портал писав, що на офіційних сайтах лоукост авіакомпаній і навіть деяких традиційних компаній є спеціальна вкладка, завдяки якій можна знайти календар найбільш низьких тарифів. На одних сайтах ця кнопка розташована на головній сторінці на видному місці, а на інших все ж доведеться пошукати.

Щоб ви не витрачали свій дорогоцінний час для пошуку, ми представляємо вам просту і зрозумілу інструкцію.

Раніше "Знай.uа" писав про нові рейси з України, які запустяться у 2019 році.

А також про те, як подорожувати без знання англійської мови.

Нагадаємо, на яких сервісах і сайтах шукати житло в подорож.