Одесит Сергій Улокін довгі роки обманним шляхом заманював дівчат, ґвалтував їх, а потім шантажував. Цей збочений і страхітливий бізнес приносив йому тисячі доларів щомісяця, а жертвам непередавані страждання і навіть смерть. Для його упіймання доклали неймовірних зусиль, але суд відпустив маніяка під копійчану заставу.

Різних виродків і мерзотників в країні вистачає, але цей випадок унікальний за кількістю жертв, цинізму і неймовірної жорстокості. Розмотавши весь клубок злодіянь навіть бувалі поліцейські і слідчі взялися за голову від жаху, передає Hyser.

Сергій Улокін, 43-річний одесит, спеціалізується на сучасних комп'ютерних технологіях. Саме ці знання зробили його таким небезпечним і невловимим насильником. На вигляд це звичайний заможний бізнесмен: дорога машина, розкішна квартира, красуня-дружина і двоє маленьких діток. На перший погляд нормальна сім'я. Батьки - шановані в місті люди. На фото всі щасливі. Але рідні навіть не здогадувалися з яким садистом і моральним виродком живуть.

Як нам вдалося дізнатися з джерел, Сергій Улокін виявився справжнім маніяком. Єдина відмінність від класичних нелюдів, він не нападав в підворіттях і парках, і не розчленовував своїх жертв. Він шукав їх в інтернеті, заманював брехливими обіцянками, неодноразово жорстоко ґвалтував, а потім вимагав гроші за мовчання.

"Одеський маніяк Улокін більше десяти років займається порноіндустрією за участю багатьох дівчат. При цьому хворий псих спокушав навіть неповнолітніх. І всі його жертви в результаті ставали рабинями - шляхом шантажу він вимагав з них щомісячні платежі", - повідомили нам на правах анонімності.



За своїми жертвами Улокін, збоченець з маніакальними нахилами, полював в соціальних мережах зі спеціально створених акаунтів. Під вигаданими іменами, в основному жіночими, він пропонував дівчатам високооплачувану модельну роботу.

Гарантуючи високі заробітки, Сергій наполягав і всіляко умовляв дівчат пройти так звану "пробу" для того, щоб цю модель прийняли в агентство.

"Вибирав дівчат незаможних, їх було простіше заманити грошима. Обіцяв по-різному: 300-600 доларів за еротичну зйомку без обличчя, 700-800 доларів за відеозйомку статевого акту, від 1000 доларів за відверте жорстоке згвалтування. Я читав його листування з дівчатами, відразу відчувається, що він професійний психолог. У жертв практично не було шансів уникнути сумної долі ", - говорить джерело.



Кастинг у маніяка проходив завжди однаково. Дівчатам розповідав легенду, що він Алекс директор з відбору дівчат. Запрошував на зйомну квартиру. Там проводив невелику фотосесію. А потім переконував жертв, що з ним потрібно зайнятися сексом. Мовляв, так роблять усі. Часом ці "проби" перетворювалися в грубе і жорстоке зґвалтування. Багато дівчат після знущань зверталися до лікарів, доводилося зашивати статеві органи.

Весь процес маніяк Улокін особисто записував на відеокамеру таким чином, що його самого видно не було. Після чого починав погрожувати дівчатам поширити дані "матеріали" всім родичам, друзям і знайомим потерпілих, змушуючи своїх жертв таким чином багато років платити йому великі суми грошей.

"Тих дівчат, які платити не в змозі, цей виродок Улокін, шляхом тих же погроз, змушував співпрацювати з ним. Примушував, вже психологічно розчавлених, жінок шукати йому нових жертв. Заставляв приводити подруг, які в підсумку потрапляли в таке ж рабство", - каже джерело.

Але найжахливішим чином одеський маніяк поступав з тими, хто навідріз відмовлявся платити йому або допомагати в незаконній діяльності. Хворий збоченець-шантажист піддавав їх моральному знущанню, доводячи до відчаю, поширював наклепи і висилав фото. Часом результат морального "вбивства" ставав непоправним - вже відомо, що кілька дівчат не витримали і наклали на себе руки.

"Це справжня тварюка. За всю свою кар'єру я багато виродків бачив, але такого ... Один випадок вразив до глибини душі. Він своїм шантажем довів до самогубства матір двох діток. Вона не витримала ганьби і не знала, де взяти грошей на відкуп. В результаті наклала на себе руки. Діти зараз в дитбудинку, з ними працюють психологи, але це травма на все життя ", - розповіло джерело.
Відпустили під заставу

Затримати виродка було вкрай складно. За допомогою технічних засобів він постійно заплутував сліди. Але оперативникам все ж вдалося зловити його на "живця". Взяли гада в квартирі, де він робив чорні свої справи. Всю техніку вилучили. Зараз намагаються дістати відео з жертвами.

Але найгірше, що Улокіна суд відпустив під заставу. Знайти 140 тисяч грн для цього виродка не було складно. Адже численні жертви щомісяця "приносили" йому до 10 тис. дДоларів.

В голові не вкладається, як така ідея взагалі може прийти в голову людині, хворій чи здоровій - без різниці. Адже після жорстоких і кривавих зґвалтувань, приниження жінок цей нелюдь спокійно їхав додому до дружини і дітей, обіймав їх. Ходив в гості до батьків. Які, до речі, досі вірять в невинність виродка. Може, якби вони подивилися в очі жертвам сина-маніяка, почули від них ті жахи, які довелося їм пережити, провідали дітей в дитбудинку, які втратили єдину рідну людину - маму, тоді б зрозуміли, що за тварина живе поруч.

Але ні, вони його продовжують покривати. Зараз слідство триває, жертв стає все більше. Правоохоронці роблять все можливе, щоб зібрати залізну доказову базу. Але гуляючи на волі, Улокін може знищити частину доказів. Залишається лише одна надія, що більше він не зможе знущатися над дівчатами і жінками.