Сьогодні, президент Петро Порошенко побував у Верховній Раді. Він виступив з трибуни парламенту перед голосуванням за зміни до Конституції щодо вступу України в НАТО і ЄС.

У той же час журналісти "Страни" помітили дивну "кнопку" на лівій руці президента і вирішили розібратися що це могло б бути. Журналісти показали знімки експертам і докторам, тому що припустили, що це предмет з медичної галузі, і, здається, не помилилися.

Зовнішній вигляд Порошенко вже давно бентежить українців. Справа в тому, що в дев'яти випадках з десяти - президент виглядає неохайно, його костюм пом'ятий, а під підкладкою піджака вічно щось стирчить.

Але сьогодні увагу глядачів привернув не так підім'ятий піджак, як щось схоже на кнопку під лівим рукавом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Експерти, яким журналісти відправили фотографії, зійшлися на думці: на руці Порошенко прикріплена новітня інсулінова помпа. Час від часу з'являється інформація про те, що, за чутками, у президента цукровий діабет і такий прилад йому необхідний.

"Швейцарці винайшли беcпроводную інсулінову помпу і виглядає вона під одягом саме так. Це маленький пристрій у вигляді овалу з основою на пластирі, що дозволяє закріплювати його на тілі або знімати, якщо це необхідно. Нанопомпа, яка кріпиться на руку, пов'язана зі смартфоном по блютузу (Bluetooth) ", - розповів журналістам консультант в одному з онлайн-магазинів з продажу інсулінових помп.

Виявляється, у цього приладу є кілька різновидів, але суть одна: автоматизована інсулінова помпа поєднана з датчиком глюкози в крові. Цей гаджет також називають "штучна підшлункова залоза", так як він самостійно безперервно перевіряє рівень глюкози, і при необхідності вводить інсулін.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав: "Президент України Петро Порошенко доручив українським спецслужбам вести розробку лідера громадського руху" Український вибір - право народу "Віктора Медведчука, повідомило джерело в російських спецслужбах."

Крім того, "Знай.ua" писав: "Віктор Медведчук, голова Політради партії« Опозиційна платформа - За життя », в ефірі програми« Велика гра »на« Первом канале »розкрив подробиці, коли може відбутися наступний обмін полоненими."

Також "Знай.ua" писав: "Поки його конкуренти на виборах президента« підгортають »Київ або« заграють »з жителями сіл, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вирішив зосередити свої зусилля на великих промислових містах південно-східного регіону."