З'явилися нові подробиці шокуючого скандалу в Києві між знахабнілим маршрутником, який змусив жінку, чий син загинув на Донбасі, оплатити проїзд.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомляють побратими загиблого у соціальних мережах.

У повідомленні йдеться, що в середу, 6 лютого, представники "Союзу ветеранів АТО Святошинського району столиці" прийшли до офісу підприємства-перевізника, щоб провести роз'яснювальну бесіду через поведінку водіїв.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На цей крок ветерани АТО пішли після дикого вчинку дегенерата-водія маршрутного таксі №189, який відмовився безкоштовно вести жінку, чийого сина вбили окупанти на Донбасі.

Варто нагадати, що інцидент трапився днями біля станції метро "Житомирська". Мати загиблого бійця показала водію посвідчення "Член сім'ї загиблого", але він відмовився вести її безкоштовно. І навіть не прохання жінки звернути увагу на документ, він не реагував.

В результаті постраждала заплатила нещасні шість гривень, але коли виходила з маршрутки, неадекват дозволив собі її принизити.

А ось це вже ветерани пробачити не могли. Тому і поспілкувалися з бидло-маршрутником, який вибачався за скоєне.

Нагадаємо, у соціальних мережах набирає обертів скандал, пов'язаний з водієм київської маршрутки, який назвав учасника АТО вбивцею, про що повідомляє Kyiv INFO.

Обурливий випадок стався в суботу, 5 січня, коли в маршрутне таксі №408 (АА 2359) близько 12:20 зайшов чоловік. Він показав посвідчення учасника бойових дій, одна водій громадського транспорту навідріз відмовив у пільговому проїзді. Він аргументував свої дії тим, що, як він висловився, "бандерівські корочки" вже давно не ходять, а плата за проїзд має стягуватися з усіх пасажирів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережу злили подробиці чергового скандалу із пільговим проїздом, який цього разу стався у Житомирі між водієм маршрутки та ветераном АТО.

За словами потерпілого учасника АТО, десантника Адрія Лисака, водій міської маршрутки нахамив йому, коли той пред'явив посвідчення учасника бойових дій.

Також Знай.ua писав про те, що маршрутник Львова у черговий раз шокував Україну.