Випадковим чином пасажиру літака, на висоті понад 7 тисяч метрів, вдалося зловити на камеру невідому фігуру.

Варто зазначити, що цим пасажиром опинився ірландець Нік о'донахью, 30-річний пасажир літака авіакомпанії EasyJet, що летів з Австрії в Ірландію.

Здивований чоловік, показав незвичайне явище літній жінці, що сиділа поруч. Вона теж була шокована, але вже через дві хвилини силует зник. Літак у цей час перебував на висоті 10 тисяч метрів, а фігура трохи нижче.

«Від того, що побачив, я так отетерів, що ніколи не повірю, що це були просто «гри» хмар. Занадто слабке пояснення», – каже ірландець, який встиг через ілюмінатор зняти фігуру у небі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обговоривши побачене, пасажири літака, втім, як і потім коментаторів в інтернеті, прийшли до висновку, що «людина» в небі схожий на гігантського робота Iron Giant з американського мультфільму.
Хто насправді в той день бродив по хмарах, можна лише гадати.

Деякі експерти після вивчення знімка прийшли до висновку, що дивну фігуру утворили струменя диму з труб який-небудь електростанції. З-за погодних умов вихлопи піднялися трохи вище хмар, а потім розсіялися.

Нагадаємо, раніше в столичному аеропорту Бориспіль сталася надзвичайна пригода з одним з літаків компанії МАУ.

"Аварійна посадка була. Це рейс Гельсінкі-Бориспіль. Там технічні проблеми були. Але все нормально. Посадка пройшла вдало. 46 осіб на борту", — йдеться в повідомленні прес-служби. Мова йде про рейс PS152 Гельсінкі-Київ.

Як стало відомо пізніше, стався короткочасний відмова обладнання. Спочатку екіпаж оголосив аварійну посадку, але потім скасували, оскільки екіпажу вдалося обладнання у справний стан самостійно.

Як повідомляв портал "Знай.uа" журналісти знайшли чоловіка, який представлявся "іспанським диспетчером" і розповідав в ефірі російських телеканалів про український слід в загибелі рейсу MH17 на Донбасі. Розслідування було проведено Радіо Свобода і групою румунських журналістів-розслідувачів RISE Project, - пише Українська правда. Вказується, що російська пропаганда активно множила різні версії катастрофи.