Набридли типові подарунки і хочеться креативу? Якщо ви шукаєте незвичайні ідеї подарунків для вашої половинки, ця стаття саме для вас! Тут представлені варіанти на будь-який смак: як вибрати недорогий, романтичний подарунок, прикольний, оригінальний... Здивувати в свято дівчину легко! Дотримуйтесь нижченаведених порад та порадуйте її, обравши ідеальний варіант до дня святого Валентина. Але не варто забувати, що й дітям хочеться надавати знаки уваги. Нехай і вони підготують до 14 лютого сюрприз!

Що подарувати дівчині на День святого Валентина

Якщо раніше Україна не відзначала свято всіх закоханих, то сьогодні навіть діти вітають один одного валентинками. Вони найпопулярніші та найбільш актуальні серед підростаючого покоління.

Деякі діти, напевно, знають про це свято набагато більше, ніж дорослі. Оскільки для цієї статті характерний підбір подарунків для милих дам, то зараз ми більш детально поговоримо про те, як не витрачати гроші й при цьому влаштувати улюбленій дівчинці на Валентинів день сюрприз.

Валентинка своїми руками
Валентинка своїми руками

Найпростіший варіант - вироби із солоного тіста. Якщо немає грошей, можна зробити з тіста ведмедика або кошеня, що обіймає велике серце. Або змайструвати два кошеняти, дві рибки, а між ними - сердечко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До речі, сьогодні в Інтернет-магазині цілком реально замовити та придбати спеціальні невеличкі за розміром і дешеві за вартістю формочки. І тоді вид виробу буде дуже красивий.

Дівчата також люблять усілякі прикраси. Можна зробити гарний браслетик своїми руками з бісеру. Проявити фантазію і отримати недорогий креативний варіант. Милі романтичні подарунки - це приємні враження і позитивні емоції.

Валентинку до 14 лютого можна зробити і своїми руками з паперу. Знайдіть у Інтернеті бюджетний цікавий варіант привітання або допоможіть дитині придумати забавні смішні сюжети. Наприклад, совеня у формі сердечка - дівчинці сподобається.

Валентинка не обов'язково повинна бути зворушлива. Багато дітей дуже люблять всілякі приколи. І кумедна листівка у вигляді рожевих мишенят із вухами-сердечками порадує дівчинку навіть більше, ніж смачний шоколад.

Ваша дитина може порадувати також своїх друзів, зробивши їм такі прикольні листівки. Та й спільна праця з виготовлення подарунка ще більше зблизить вас.

Своїм батькам діти також можуть подарувати вироби. Мамі буде приємно отримати до святого Валентина сюрприз, зроблений руками дитини. У якості подарунка діти дарують квілінг або втілюють на папері інші креативні ідеї: повітряні кулі у формі сердечок, що парять у небі, тощо. Дешево, сердечно і красиво!

Печиво на День святого Валентина своїми руками
Печиво на День святого Валентина своїми руками

Якщо у дитини є кишенькові гроші, у якості подарунок дівчинці відмінно підійдуть недорогі цукерки. Коробку з солодощами можна купити й своїй коханій дівчині на день святого Валентина. Якщо ви не приходите без букета і замислюєтеся: які квіти люблять дівчата? Скільки квітів найкраще подарувати? Та й узагалі: як провести з нею вечір? Вам прийдуть на допомогу оригінальні ідеї зізнання у коханні.

Подарункові набори дівчатам і найкращі квіти для них

Смачні солодощі в коробках на романтичному побаченні дуже подобаються дівчатам і жінкам. Ви можете піднести солодкий подарунковий набір із днем св. Валентина у не зовсім звичній обстановці. Наприклад, хлопець може запросити дівчину покататися на конях або замовити політ на повітряній кулі. І в небі сказати коханій жінці красиві слова.

Нехай романтика витає з вами! І ваше привітання буде незвичайне та оригінальне. Запросіть її на цікавий фільм. Візьміть із собою смачне печиво, оформлення коробки якого буде не зовсім звичайним. Цукерки, гарна коробка, перев'язана стрічкою, приємні слова: що для дівчат може бути краще?

Подарунок дівчині на День святого Валентина
Подарунок дівчині на День святого Валентина

Можна організувати поїздку-екскурсію з коханою дівчиною. І в рисах іншого міста зізнатися їй у коханні та своїх щирих почуттях. Для коханого хлопця не важко підібрати тур, тим паче, що сьогодні це можна зробити, навіть не відлучаючись від свого робочого місця онлайн.

Але, крім солодощів у коробках, не забудьте про вино та компліменти під час романтичної вечері. Потрібно говорити якомога більше теплих слів один одному. Такий незвичайний вечір обов'язково запам'ятається надовго. І ще більше зміцнить ваші стосунки.

Коханому хлопцеві обов'язково варто подбати про букет квітів. Деякі з чоловіків, не знаючи переваг коханої, не питають у продавця допомоги, бажаючи зробити своїй половинці сюрприз, і дарують букет троянд. Дівчині, звичайно ж, приємно отримати їх. Але мало хто з них, виявляється, любить ці квіти.

Навіть якщо зайти на форум, можна довідатися про переваги більшості дівчат багато нового і цікавого. Так, наприклад, деякі з них просто обожнюють ромашки, іншим дуже подобаються лілії, третім взагалі до душі... бузок. «То як же бути в такому випадку?» - запитаєте ви. «Порадьте, що ж робити?»

Для березня місяця можуть бути актуальні зовсім інші квіти. У холодному лютому можна привітати кохану ніжними чуттєвими весняними квітами. Зворушливі тюльпани - це, як правило, - свідчення кохання. Колись ця мила квітка була ознакою придворної розкоші. А сьогодні ви можете піднести будь-якій букет із тюльпанів коханій дружині або дівчині. Тим паче, їхня колірна гамма настільки різноманітна, що догодити вдасться практично кожній без винятку.

Подарунок дівчині на День святого Валентина
Подарунок дівчині на День святого Валентина

Якщо ви не знаєте, які квіти ваша половинка хотіла б отримати в якості подарунка, відмінний варіант - геацинт або орхідея в горщику. Дівчина, яка оцінить квітку гідно, - чуйна та чуттєва натура.

Дуже добре виглядає невеличкий фруктовий букетик. А якщо ви можете собі дозволити прикрасити її машину квітами, то чому б і ні? Подарунок не з дешевих, але дуже приємний. Будьте оригінальні! Даруйте квіти своїм дамам серця не тільки в день народження, а й у Валентинів день, і якомога частіше! Балуйте їх, плекайте. І тоді у вас буде відмінне свято та вдалий вечір.

Цікаві ідеї подарунків чоловікові та хлопцеві на замітку

Якщо вам набридли банальні сувеніри, косметика, чашка в коробці, і ви хочете влаштувати коханій маленькі радості, тоді читайте статтю далі. І дізнайтеся, який настрій подарувати для жінки найкраще.

Класний незвичайний подарунок - колаж із фото, зроблений своїми руками. Виберіть найбільш вдалі знімки. Продумайте оригінальну композицію. Немає власних ідей? Пошукайте в Інтернеті! Варіантів там безліч. Спільні фотографії на стіні прикрасять стіну приміщення. Колекція з фото завжди буде нагадувати про теплі стосунки і приємне проведення часу.

Подарунок своїми руками на День святого Валентина
Подарунок своїми руками на День святого Валентина

Крутий подарунок - кулончик або каблучка. Вона не обов'язково має бути заручною. Якщо ваші стосунки ще не зайшли далеко, варто подарувати на Валентинів день милу ніжну прикрасу з сердечком або янголятком. Дизайн каблучки може бути й оригінальним: у формі бабки, черепашки або іншої тварини-талісмана.

Якщо хочете влаштувати сюрприз, але не знаєте її розмір (до речі, це питання часом хвилює не тільки хлопців, а й багатьох чоловіків), то це завдання цілком вирішуване. Варіант перший: звернутися за допомогою до її подруги або колеги – просити дізнатися її розмір і без зайвого шуму вам розповісти. Варіант другий: взяти тихенько з її шкатулки каблучку, з якою звернутися до ювеліра, а потім так само тихенько повернути її назад.

Щоправда, хлопцям на відміну від чоловіків це зробити буде складніше. Якщо до колег і подруг за допомогою ще можна звернутися, то взяти тихенько каблучку з її шкатулки якось не дуже гарно. Ще запідозрять у крадіжці...

У такому випадку краще за все звернутися за допомогою до її матері. Добре з майбутньою тещею познайомиться ближче. Нехай вона підкаже вам розмір каблучки улюбленої донечки - це справа свята. Можливо, розказана мамою спонтанна історія наштовхне вас на якусь власну ідею про вибір подарунка для дами серця.

Чоловікам, які хочуть порадувати своїх коханих, можна замовити SPA шоколад або фруктове SPA по догляду за тілом. Відмінна ідея - аромамассаж із комплексним доглядом за тілом. Таку процедуру ви можете відвідати разом. Сеанс у затишній кімнаті розслабить, зблизить і наситить шкіру мінімально корисними вітамінами. Не сумнівайтеся - відвідування салону краси - відмінний подарунок!

Якщо ваша половинка - спортивна дівчина, у якості подарунка підійде абонемент до тренажерного залу, на фітнес або басейн. Спортивні товари в день всіх закоханих, звичайно ж, не варто дарувати. А ось подарункові сертифікати стануть відмінним рішенням.

Наостанок хочеться сказати: хлопці та чоловіки, бережіть своїх коханих! Цінуйте кожну хвилину, проведену разом! Влаштовуйте романтичні вечори, розслабляйтеся удвох. Іноді відпочивати таким чином дуже корисно: означає допомагати у вирішенні побутових проблем. Піднімайте настрій один одному! Зізнавайтеся в коханні, кажіть компліменти! Згадуйте приємні хвилини минулого. Гортати сторінки минулого теж приємно. Нехай ваші обійми в цей вечір будуть найніжнішими!