На Стрітення, 15 лютого, потужний антициклон Dorit підсушить повітря в більшості країн Європи: буде сухо, сонячно і тепло. Як зазначила на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталія Діденко, ймовірно невеликий атмосферний фронт із півночі "закине хмари в Україну".

"Тому в нас завтра на фоні переважної сухої погоди десь, мабуть, вирветься невеликий мокрий сніг або дощ. На півдні та сході України буде без опадів і світитиме сонечко", — обіцяє вона.

За словами Діденко, в п'ятницю в Західній Європі і на півдні — майже квітень — +12... +20 градусів, у Центральній Європі +4... +12 градусів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Свіжіше буде в Східній Європі, а, отже, і в Україні: вночі -1... -4, на сході -4... -9 градусів, удень в більшості областей очікується +1... +4 градуси", — пише синоптик.

У Києві 15 лютого без значних опадів. Найближчої ночі передбачається -1... -3 градуси, удень +1... +3 градуси.

"Раджу в неділю закинути всі домашні й робочі справи, все, що вимагає закритого приміщення, і піти на вулицю в найближчий парк або просто алею. Буде теплий сонячний день. Із таких, що шлють веселі смс-ки від весни", — написала вона .

Крім того, за прогнозами народного синоптика Василя Горбаня, з 25 лютого очікується відлига. Однак, за його ж даними, вже в кінці лютого в Україні вдарять морози, така температура протримається до середини березня.

Дивіться: Стрітення Господнє – свято зустрічі людини з Богом

Нагадаємо, українцям розповіли вражаючі історії трьох пар, котрі закохалися на війні.

Як повідомляв "Знай.ua", священнослужитель Московського патріархату Гедеон за інформацією українських прикордонників, вже відлетів назад у Сполучені Штати Америки. Також "Знай.ua" писав, спливла статистика міграції за 5 років.