На Закарпатті сталася надзвичайно містична та печальна історія. Мати хотіла для єдиної доньки кращої долі, однак сама ж призвела до її смерті.

Трагедія трапилася в Перечинському районі у 60-х роках, пише газета "Неділя Закарпатські новини".

У ті часи батьки самі обирали нареченого чи наречену для своїх дітей. Саме жінки найчастіше руйнували долі власних дітей, хоча хто як не вони повинні були розуміти, як важко жити з нелюбим чоловіком. Тим не менше, традиція передавалася із покоління в покоління і протистояти натиску дорослих наважувалися далеко не всі.

Так трапилося і в родині Марії Ковач. Чоловік Марії займав партійну посаду. Сім'я жінки була заможною, вони мали єдину доньку - Оксану. Дівчина була гарною та працьовитою.

Сама ж Марія ніде не працювала, але вона часто ходила до ворожок гадати. Дуже вже їй хотілося знати, що чекає на неї та її рідних у майбутньому. І якось одна ворожка нагадала їй велику трагедію через кохання дочки. Спочатку жінка не повірила, а далі почала контролювати кожен крок Оксани.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Дівчина вступила до медичного університету. Разом із нею вчився хлопець із сусіднього села Дмитро. Між ними ще на першому курсі спалахнуло пристрасне кохання, однак два роки пара приховувала відносини. Та мати дівчини все ж дізналася про це та влаштувала їй гучний скандал.

Дмитро ж був хорошою людиною, щоправда з багатодітної сім’ї. Це і не сподобалося Марії. Вона хотіла, щоб донька стала дружиною сина голови колгоспу. Та Оксану він дратував, тож про любов і мови не могло бути.

До яких лише хитрощів не вдавалася мати, аби звести цю пару, та їй ніяк не вдавалося. Оксана була неприступною. На четвертому курсі дівчиназаявила, що збирається вийти заміж за Дмитра.

Вдома був не просто скандал, а революція. Батько в життя доньки не втручався і навіть пробував за неї заступитися, але Марія була непохитною, як стіна. Вона навідалася до Федора, батька Миколи і наказала негайно присилати сватачів, бо її дитина зовсім з розуму зійшла і надумала привести в хату безрідного бідняка.

Марія вирішила вжити кардинальних заходів і знову пішла до ворожки. Жінка попросила її зробити щось таке, аби зжити зі світу Дмитра. Вона ладна була заплатити за послугу будь-які гроші, а вони в неї дійсно були. Тож врешті-решт старенька відьма погодилась. Щось вона начаклувала і дала клієнтці банку з водою. Сказала вилити на перехресті там, де ходить Дмитро, щоб він у це наступив, або під його поріг. Марія так і зробила.

Проте якраз у ті вихідні Дмитро приїхав додому разом з Оксаною. Він хотів познайомити її з батьками. Саме вона і вступила в зачакловану воду.

Знайомство ж зз батьками хлопця закінчилося добре, батьки одразу полюбили Оксану і раділи, що матимуть хорошу невістку. Вихідні пара провела просто чудово і в понеділок вранці поверталася на навчання до обласного центру.

Та автобус, яким вони їхали потрапив у аварію і перекинувся. Пасажири, в тому числі Дмитро, були травмовані, а Оксана, єдина з усіх – загинула. Тільки тоді пригадала Марія слова гадалки, сказані колись давно і зрозуміла, що все, що трапилося, відбулося саме через неї.

А Дмитро так ніколи й не одружився. Після закінчення університету він поїхав до Києва, став відомим лікарем і повністю присвятив своє життя роботі.

Нагадаємо, що волонтери Ужгорода шокували заявою. Вони стверджують, що дітей гвалтують у прийомній родині.

Як повідомляв портал "Знай.ua", божевільний господар нацькував собаку на дітей, які на думку чоловіка, занадто голосно розмовляли на лавочці.

Також Знай.ua писав, що на Закарпатті іноземці влаштували жорстокий самосуд.