Команда Студії "Квартал 95" випустила документальний фільм про поїздку колег Зеленського в зону АТО під назвою "Душа не пропала".

З перших кадрів Євген Кошовий вітається із бійцями, котрим вони неодноразово допомагали фінансово, а також влаштовували благодійні концерти.

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Вразило побачене на Донбасі головного байкера "Кварталу 95" Олександра Пікалова – розбиті будинки, скрізь ніби пустеля. Від такого будь-кому стане важко на серці, а коли усвідомиш, що у полоні війни живуть ні в чому не винні люди, взагалі сліз не стримати.

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Від звичних костюмів коміків не лишилося й сліду. Вони приїхали сюди непримітними, у повсякденному одягу і намагаючись посміхатися бійцям, хоча знають, як це важко – не видати свого страху і реальних переживань.

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

"Було класно, було добре…Було відчуття того, що є ким пишатися", - зазначив Зеленський

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Солдати також трималися з оптимізмом. Інакше у такій обстановці просто не вижити. Потрібно завжди зберігати силу духу і бути готовим у будь-який момент захищатися. Всі вони різного віку, хтось призвався замолоду, були й постарші, але ніхто не думав повертатися додому, доки не настане мир.

Дивіться: Квартал 95 в АТО

Дивіться: "Душа не пропала", повна версія (Квартал 95, прем'єра – 21.02 о 18:00)

Нагадаємо, армія Зеленського вийшла на вулиці.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп написав листа Зеленському. Також "Знай.ua" писав, що Мочанов розповів про лідера Кварталу 95.