4 та 5 березня на Кайдакському мосту заплановані ремонтні роботи, через що проїзд для трамваїв двох маршрутів- №№ 18 і 19 –буде тимчасово закрито. Просимо жителів міста звернути увагу на зміни. Про це повідомляє прес-служба міської ради Дніпра.

З 22:00 трамваї 18 маршруту перестануть ходити зовсім, а трамваї 19 маршруту будуть перевозити пасажирів за зміненим шляху –від площі до Старомостовой до Девза.

Останнє відправлення трамваїв з кінцевих зупинок без зазначених змін:

  • маршрут № 18: від Девза — у 20:55, від ж/м Лівобережний-3 — у 21:28;
  • маршрут № 19: від площі Старомостовой — у 20:44, від ж/м Лівобережний-3 — о 21:35.

Решта трамвайні маршрути будуть працювати у звичному режимі. Інформатор радить жителям Дніпра вибирати альтернативні шляхи прямування в потрібну точку міста.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що У Дніпрі трамваї змінять маршрути: список.Трамваї маршруту №18 перестануть ходити в 22:00. Тимчасові зміни пов'язані з ремонтом трамвайної колії на Кайдакском мосту. А рамваи маршруту №19, в свою чергу, будуть їздити за зміненим маршрутом: "Площа Старомостовая –ДЕВЗ". Про це повідомляє прес-служба КП "Дніпровський електротранспорт".

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Репетиція параду змусить киян змінювати маршрути: список перекритих вулиць.У понеділок, 20 серпня, в Києві у зв'язку з репетицією Параду до Дня Незалежності рух на багатьох вулицях буде частково або повністю перекрито. Про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації.під час проходження військової техніки до місця проведення тренувань по маршруту (колона № 1, гусенична техніка).

"Знай.uа" повідомляв, що Київський транспорт змінить маршрути: оприлюднена схема.Цю інформацію повідомляє прес-служба КП "Київпастранс". У повідомленні говориться, що транспорт змінить свій маршрут 1 серпня з 06:00 до півночі 15 серпня. Зміни в розкладі пов'язані з ремонтом трамвайних переїздів на виїзді з бульвару Вацлава Гавела на проспект Космонавта Комарова у напрямку Кільцевої дороги.