В середу, 27 лютого в ресторані “Not only fish” відбулось нагородження переможців в рамках другої Всеукраїнської премії “Кращий GR-спеціаліст року”, засновником якої є “Українська асоціація професіоналів у сфері GR та лобістів”.

Учасники зазначили, Government relations – ще досить нова для країни сфера, що активно сприяє діалогу між суспільством, бізнесом і владою. Медіа-експерти запевняють: хто б не отримав нагороду цьогоріч – свою справу продовжуватимуть і надалі.

"Останні 5 років ми докаладаємо великих зусиль для розвитку "Українською асоціації професіоналів у сфері GR та лобістів". У нас в спільноті лобістів зараз 62 члени – це як великі асоціації, асоціації металургів, оборонної промисловості так і юристи, які власне працюють над розробкою законопроектів, так і спеціалісти по піару", – зазначила політичний консультант, президентасоціації. Катерина Одарченко, політичний консультант.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагородження переможців відбувалось у восьми номінаціях.

Нагороду за "Найефективнішу профільноу асоціацією року" отримала Українська зернова асоціація. В номінації "Найкращий міжнародний кейс" перемогла компанія Pavlenko Legal Group. "Найуспішнішим GR-комунікатором" стала Юлія Висоцька, яка представляє Громадську спілку “Ліга оборонних підприємств України”, Володарем нагороди за "Медіа-проект року" оголосили ГО "Стоп корупції", "Найкращий юридичний кейс" присудили адвокатському об`єднанню "Barristers", а переможцем номінації "Найкращий адвокаційний кейс регіонального рівня" визнали Правову групу “Трохимець та партнери”.

Цікавою несподіванкою цьогорічної премії стало те, що в номінаціях "вагомий внесок в розвиток галузі" та "Найкращий адвокаційний кейс року" перемогу отримали одразу по 2 номінанта. Журі не змогло дійти остаточної згоди про перевагу одного з кандидатів, в наслідок чого було прийнято рішення нагородити обох. Таким чином нагороду за “Вагомий внесок в розвиток галузі” отримали Торгово-промислова палата України та група "Росток-Холдинг", а переможцями номінації "Найкращий адвокаційний кейс року" стали Благодійний фонд “Квітна” та громадська організація “Прозорий вибір”.

Нагороджували переможців поважні гості премії, серед яких були телеведуча Марина Орлова, "Міс Україна-Земля 2018" Анастасія Кривохижа, народні депутати Сергій Шахов, Вадим Івченко, Олександр Кірш, Оксана Продан, Віктор Чумак, Денис Силантьєв.