Міжнародний жіночий день 8 Березня вважається першим святом весни – його чекають всі дівчата світу і з нетерпінням чекають від чоловіків море компліментів, подарунків і гори квіткових букетів. І якщо для жінок все ніби трохи простіше, то для чоловіків цей день перетворюється в нервування – найкращий подарунок все ніяк не хоче знаходитись, квіти всі якісь не такі, та й куди повести свою кохану, теж не зовсім зрозуміло.

Проте 8 Березня – жіноче свято, тому багато панянок, бачачи муки своїх чоловіків, полегшують їм життя і визначають самі, куди піти і чим зайнятися. Тим же, хто ще не визначився, ми пропонуємо декілька можливих варіантів того, як перетворити день в незабутню і цікаву подію:

Посиденьки з подругами

Дівчата святкують 8 березня

Це один з найстаріших способів, який не втратив при цьому своєї родзинки. Для цього не потрібно особливих приготувань, а достатньо лише зібратися компанією близьких подруг або родичок, купити солодощі та фрукти, смачні страви та напої. Наступним кроком стане підготовка фільмів, музики, тостів та іншого, після чого збирайтеся разом і весело проводьте час.

Вечеря при свічках

Улюблений ресторан або кафе – це непоганий варіант, але місця потрібно бронювати заздалегідь, оскільки в цей день з цим великі складності. На 8 Березня у багатьох закладах вас можуть порадувати компліментом від шеф-кухаря або невеликою знижкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Культурна програма

Дівчина з квітами

Культурна програма ніколи не втратить своєї актуальності, тому вивчіть всі вистави, виберіть підходящу і, взявши під руку подругу або коханого чоловіка, впевнено вирушайте на перегляд.

Божевільні гонки

У столиці на Хрещатику щорічно проходить жіноче ралі, при цьому участь може взяти будь-яка охоча. Довжина заїзду складає 70 км, при цьому можна самостійно проїхатися на зареєстрованому автомобілі або ж побути в ролі пасажира. Для гостей Києва це відмінна можливість поєднати прогулянку по місту і перегляд шоу.

Незвідані країни

Безліч турагентств готують особливі пропозиції до 8 березня, тому цього дня можна придбати цікавий варіант зі значною знижкою. Якщо свято співпало з відпусткою, то початок весни – ідеальний варіант для того, щоб махнути в теплі країни.

Свято для тіла

Солодкий подарунок на 8 березня

Для тих, хто не любить галасливі компанії і бажає провести час у спокої і самотності, відмінним варіантом стане відвідування салону краси або СПА. Комплексне вирішення всіх питань краси, здоров'я і відпочинку влаштують вашому тілу справжнє свято в особливий день.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з Міжнародним жіночим днем пов'язано багато повір'їв, оскільки свято існує безліч років. Існують певні звичаї і правила на цей день.

Як повідомляв портал "Знай.uа": всі знають про свято 8 березня, проте похвалитися обізнаністю про історію його появи може далеко не кожен.

Також "Знай.uа" писав, що для того, щоб свято вдалося і не принесло неприємних сюрпризів, ми опублікували прогноз погоди на цей день.