У міжнародний жіночий день жінки отримують безліч привітань, квітів і позитивних емоцій. Чоловіки щосили намагаються потішити прекрасну половину людства, причому нерідко роблять це незвичайним і оригінальним способом. Найбільш яскраві враження отримали мешканки Одеси, для яких проїзд у громадському транспорті перетворився в незабутній сюрприз.

Привітання в одеському трамваї

У п'ятницю, 8 березня, "Одесміськелектротранс" вирішив піднести приємний сюрприз пасажиркам одного з популярних трамвайних маршрутів №10. На ньому сьогодні курсує новий вагон, який отримав персональне ім'я "Одіссей".

Привітання в одеському трамваї

Цікаво, що замість кондуктора по вагону ходять співробітники "Одесміськелектротрансу" і дарують жінкам квіти, а тріо музикантів виконують класичну музику на скрипці, контрабасі та гітарі. Привабливий і бездоганно одягнений чоловік роздав квіти, що припало до душі всім жінкам, для яких він є ні ким іншим, як чоловіком мрії. Крім того, проїзд в такому вагоні для одеситок у святковий день безкоштовний.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Привітання в одеському трамваї

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що для тих жінок, які не можуть визначитися, чим зайнятися або куди піти на 8 березня, ми підготували список ідеальних варіантів, які зроблять цей день яскравим і незабутнім. Очолюють список посиденьки з подругами, які можуть доставити чимало приємних емоцій. У компанії коханої людини можна відправитися в кафе або ресторан, проте не варто забувати, що 8 березня знайти столик буде дуже проблематично.

Як повідомляв портал "Знай.uа": міжнародний жіночий день не перестає радувати прекрасну половину людства сюрпризами, що також стосується і погоди. Синоптики розповіли, що 8 березня буде сонячна і тепла погода і порадили скористатися моментом і як слід прогрітися, оскільки вже з наступного тижня очікується незначне похолодання.

Також "Знай.uа" писав, що українцям розповіли деякі особливості свята 8 березня. Зокрема, в цей день дуже важливо ретельно вивчити кути будинку. Якщо побачите павука, що плете павутину, то це означає, за повір'ям, що сім'ю чекає благодать і щастя. Її ні в якому разі не можна змітати і проганяти павука, тим більше вбивати. Інакше до родини прийде нещастя і злидні.