По всій території України на вихідних, 4 та 5 травня пройдуть дощі і грози. Про це повідомляють синоптики Українського Гідрометцентру.

Так, повідомляється, що в суботу, 4 травня, практично по всій території країни очікуються опади. Україну накриють сильні, але короткочасні дощі та грози.

Про негоду й дощі в Києві попередила також народний синоптик Наталія Діденко, яка попередила про стихії і порадила бути акуратніше.

У суботу, 4 травня, суха погода очікується лише в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській і Донецькій областях, а також у Криму, де буде від +19 до +23 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У всіх інших регіонах країни в суботу будуть дощі та грози. Лише на Київщині можливо незначно поморосит місцями. Температура буде триматися в межах від +16 до +20 градусів.

Очікується досить сильний вітер від 7 до 12 метрів в секунду.

Вже вночі з суботи на неділю з більшої частини України підуть опади. Дощитиме лише на Заході, але вже без гроз. На заході буде прохолодніше, а температура повітря коливатиметься від +16 до +18 вдень, а ніч від +8 до +10.

На решті території України буде хмарна погода з проясненнями, а температура досягне позначки від +19 до +24 градусів.

у Києві В неділю буде хмарно, проте без опадів. Температура повітря становитиме від +20 до +22 градусів.

Нагадаємо, вихідні принесуть просвітлення, але ненадовго.

Як повідомляв Знай. ua, дощові хмари приклеїлися до України.

Знай. ua писав, що Україну накриють потужні магнітні бурі.