З'явилася інформація, що в Україні у суботу, 11 травня, потужні дощі з грозами йтимуть по території країни. Опади прогнозуються практично по всій території, а ось денна температура триматиметься на рівні 17-20 градусів тепла. Нічна температура в межах 7-12 градусів тепла.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Укргідрометцентру.

У неділю, 12 травня, трохи розпогодиться на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській області та на Волині, а також в Луганській області на сході України. Денна і нічна температури підвищаться на 1-2 градуси. У понеділок, 13 травня, зростання температур не буде. А дощі з грозами знову захоплять всю територію країни.

Тільки у вівторок, 14 травня, хмарна і суха погода серйозно потіснить дощі. Дощитиме на заході і півночі України. На решті території до того ж стане тепліше на 2-3 градуси. Але вже в середу, 15 травня, дощі знову захоплять більшу частину території країни. Тільки на сході і півдні опади не прогнозуються.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Дощ в Україні
Дощ в Україні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу і неділю, 11 і 12 травня на більшій частині території України очікується похмура погода з дощами. Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

"Поки десь періодично з'являється сонце, треба швидко встигнути його зафіксувати і підставити носа для нових веснянок, бо незабаром - знову дощі. 11-12 травня в більшості областей України переважатиме волога погода з періодичними дощами", - розповіла Наталя Діденко.

Нагадаємо, синоптики шокували прогнозами на літо: погодні гойдалки не дадуть українцям розслабиться.

Як повідомляв Знай.uа погода на вихідні: українцям порадили забути про сонце та тепло.

Знай.uа писав, погода на 11 травня: невгамовна весна підготувала українцям мерзенний "сюрприз".