Чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик переживає ті ж проблеми, що і звичайні українці і навіть потужний титул його не рятує. Боєць поскаржився на ціни на бензин і виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фото з харківського метрополітену.

"Коли побачив українські ціни на бензин.." - лаконічно підписав фото спортсмен.

У коментарях тут же відізвались українці:
"Повага чемпіонам, які, не зважаючи на свої можливості, їздять на метро", "Таке враження, що ти проплатив весь вагон - де інші пасажири?", "Уяви, як нам, звичайним смертним, дивитися на ці ціни", "Бро, я не бачив українські ціни на бензин, але я теж так їжджу", "Ну чому я не їхала сьогодні в метро", А в США дешевше?", "Один і без охорони", "Нічого особливого, звичайний хлопчина їде на тренування", "Коли побачив Українські дороги!", "Продай машину,купи безліміт"

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що фото розлетілося по соціальним мережам дуже швидко і навіть популярні спільноти Харкова репостнули його собі.

"Просто чемпіон світу з боксу у харківському метро" - свідчить допис під фото.

Харків'яни не полінувалися прокоментувати таке явище:
"Добре, що у наших Чемпіонів є гроші на метро.", "Головне на ногу йому не наступити ненавмисно", "Це його особистий вагон", "Підпис зверху над ним достовляючий. Економ-ном-ном, ось і заощадив чемпіон, проїхався в метро", " Та да, спортсменів не підтримує наш уряд! Тільки як реклама садівника, типу посадити дерево", "Він така ж людина як і ми з вами всі","Чому крім чемпіона і фотографа більше нікого немає в вагоні?", "Навіть багаті збідніли в нашій стране".

Нагадаємо, 30 березня Гвоздик захистив титул WBC, перемігши Дуду Нгумбу у п'ятому раунді технічним нокаутом

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександру Гвоздику обрали наступного суперника.