Походження імені Яків

Ім'я Яків (Іаків) – це біблійне ім'я, в буквальному перекладі з івриту означає «той, що йде по п'ятах». Згідно Біблії Яків був близнюком Ісава і народився слідом за ним, тримаючись за п'яту свого старшого брата. Яків шанується у всіх авраамічних релігіях: іудаїзмі, християнстві та ісламі.

Характер Якова

Найчастіше Яша великий життєлюб, людина заводна, але відхідлива. Ім'я мало схиляє його до прояву твердості, до того ж Яків рано починає розуміти, що м'якістю і добродушним веселощами від оточуючих можна домогтися набагато більшого. Зазвичай у нього велике самолюбство, однак воно легко знаходить задоволення в турботі про власний добробут. Чого-чого, а своєї вигоди Яша постарається не упустити, і не даремно це ім'я стало одним з найулюбленіших у циган.

Більшість Яковів люди суто земні, енергія імені не кличе їх до пошуку якихось абстрактних духовних цінностей, з яких вони визнають лише свободу своїх бажань. Це дозволяє Яші мало прив'язуватися до чого-небудь, наприклад, втрачаючи друзів, чого він, звичайно ж, не бажає, він, тим не менш, легко знаходить собі нових. Така ж ситуація може скластися і в сім'ї, до якої спільне господарство та зручність прив'язують його куди більше всього іншого.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Не виключено, що Яша з легким серцем стане шукати додаткових задоволень на стороні, при цьому, швидше за все, дуже просто знайде собі виправдання в тому, що всі чоловіки так чинять, інші ж просто погані чоловіки. Однак при всій своїй впевненості ці романи він все ж таки на всякий випадок збереже в таємниці від дружини.

Союз можливий з: Галина, Інна, Клавдія, Людмила, Поліна, Тамара.

Листівки і привітання з днем Якова

У Якова нині свято,
Друзів прибуло багато.
Квіти є і подарунки,
І обійми, й поцілунки.
Але головне у тому,
Щоб й надалі цьому дому
Посміхалась Доля щиро,
Щоб жили Надія й Віра,
І Любов, розправив крила,
Кожне серце тут зігріла

***

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Яків,
Прийми привітання!

***

Сильний, мужній і простий,
Одним словом – молодий!
Ти найкращий у нас в світі,
Просто чудо - ти такий!
Яків, тебе вітаєм,
З днем народження твоїм,
І тобі одне бажаєм -
Будь завжди ти золотим!

***

Яків – ти у нас боєць,
І в роботі молодець!
Люблять всі тебе дівчата,
Липнуть всі, немов ти м’ята,
Ти в нас гордий, не здаєшся,
На любов не піддаєшся!
Хай завжди тобі везе,
І в житті буде усе!