Походження імені Василь

Ім'я Василь має грецькі корені, утворене від грецького імені Басилейос, яке пізніше стало вимовлятися як Василіос. Ім'я Василь означає «царствений», «царський», також перекладають як «цар». Ім'я Василь з'явилося з часів перських воєн і мало спочатку значення «правитель, перський цар, князь».

Характер Василя

З дитинства Василь урівноважений і терплячий хлопчик. Він може довго стояти біля гойдалок і чекати, поки попередня дитина закінчить гойдатися, при цьому не відволікаючись на інші місця на майданчику. Різні труднощі він сприймає спокійно, але ось битися до переможного кінця, намагаючись вирішити проблему, Василю не властиво.

Василь відомий всім як активний, товариський чоловік, наділений розвиненим інтелектом і дуже чутливий до думки оточуючих. Вася завжди і у всьому проявляє себе як інтелігентна і розумна людина. Тільки він може вирішити одночасно більше десятка питань. Складно знайти більш відкриту людину, ніж Василь. Все, що він робить, він робить заради свого задоволення. Володіючи врівноваженою психікою, чоловік рідко виходить з себе. Будучи незмінно спокійним і флегматичним, Вася відкритий і доброзичливий з людьми, добре знаходить спільну мову з кожним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Василь не дуже любить впливати на події, йому звичніше, щоб все йшло саме по собі. Розвиток подій він часто пророкує, спираючись на розвинене почуття інтуїції. Чоловікові від природи дана сильна воля, яка допомагає йому протистояти нерозумним діям інших. Правда іноді це означає втручання в чужі справи. Василь – людина, що тонко відчуває природу. Він владний і сильний, добре знає собі ціну.

Можливий союз з: Анна, Маргарита, Олеся, Юлія, Тетяна.

Листівки і привітання з днем Василя

Щоб Ваше здоров'я - як кремінь було,

Щоб щастя сімейне його берегло,

Щоб радість завжди була на порозі,

А лихо в далекій і вічній дорозі.

Хай поруч із вами ваш Ангел летить,

Убереже вас від всіх бід,

Нехай несе вам радість кожна мить,

І благодать Господня з вами буде!

***

Ти Василь у нас боєць,

І в роботі молодець!

Люблять всі тебе дівчата,

Липнуть всі, немов ти м’ята,

Ти в нас гордий, не здаєшся,

На любов не піддаєшся!

Хай завжди тобі везе,

І в житті буде усе!