24 червня 2019 року в Києві відбудеться один з основних заходів в бізнес-спільноті - щорічна міжнародна B2С конференція-виставка InvestPro Ukraine Kyiv 2019.

Формат InvestPro успішно поєднує конференцію і виставку, в ході якої учасники зможуть ознайомитися з доповідями спікерів з 15 країн світу на актуальну тематику, і поспілкуватися в форматі нетворкінгу з потенційними партнерами і клієнтами, отримати індивідуальні консультації та обговорити нові ідеї створення та розширення бізнесу.

Цього року на InvestPro Ukraine Kyiv 2019 будуть обговорюватися актуальні теми, про які говорить весь світ:

- США - Секрети Американських банків - п'ять переваг.

- Ліхтенштейн, як міжнародний фінансовий центр: використання нових податкових можливостей в поєднанні з традиційними інструментами захисту активів.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

- Корпоративна структура як одна зі сфер комплаєнс-ризику.

- Податкова резиденція в Андоррі для фізичних осіб та іноземних компаній.

- Комплаєнс в країнах ЄС.

Повний перелiк тем і спікерів дивіться на сайті.

У конференції візьмуть участь провідні міжнародні експерти в сфері міжнародного права, нерухомості, управління приватним капіталом і захисту активів з різних країн світу.

Аудиторія InvestPro: тільки ТОП-менеджмент, власники бізнесу, юристи, фінансисти.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ЗАРАЗ!

Ви можете ознайомитися з тим Як буде проходити конференція.