На особистій сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" опублікував допис, у якому вказано, що українські бійці змогли ліквідувати на передовій трьох уродженців Донецької і Луганської областей

За його словами, українським бійцям вдалося ліквідувати на передовій трьох уродженців Донецької і Луганської областей, які зрадили Україну і перейшли на бік російсько-терористичних військ.

Бойовика Володимира Яковенка, зокрема, ліквідували на Донбасі ще 20 травня. Зазначається, що це трапилось біля окупованої Горлівки. Відомо, що родом він із села Новий Донбас Добропільського району, а воював проти української армії в ролі "стажиста".

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ще двох зрадників сили ООС знищили 27 травня. Так, Віктор Чабан був ліквідований в районі Доломітного Донецької області. Сам терорист народився в Юнокомунарівську.

Ще один знищений бойовик – Олег Читак. Родом з Щастя (Луганська область). Подробиці його загибелі поки невідомі і уточнюються силами ООС. Його, до речі, занесено у базу "Миротворця".

Українці в коментарях висловили щиру подяку українським героям за успішні спецоперації. У коментарях під публікаціями вони залишили свої "співчуття" вбивцям і зрадникам.

"Зраднику залізобетон!", "Поховати як мразь за поребриком", "Так і треба… побільше", "Спасибі вам!", " Это жило в моём доме))) Семья с кучей детей.Теперь вот -1))", " А скільки пафоса у цьому фото", - вони пишуть в коментарях.

Нагадаємо, так званий "депутат народної ради ДНР" Владислав Бердичівський розповів, як бойовики псевдореспубліки карають "агентів СБУ".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 16 січня, бійці ЗСУ, ефектно помстилися окупантам за підрив автомобіля Збройних Сил і поранення військових.

Також Знай.ua писав про те, що ЗСУ знищили транспорт терористів.