В Україні свято Трійці відзначають на Державному рівні. У 2019 році воно припадає на неділю, 16 червня, тому українців чекає триденний уїк-енд.

Синоптики вже зробили перший прогноз на святкові дні. Погода на Трійцю-2019 в Україні обіцяє бути спекотною, місцями дощовою і з грозами.

Найпрохолодніше очікується у Львові та Севастополі +23, місцями грози. У Вінниці, Рівному та Хмельницькому трохи тепліше +24, також можливі грози.

Дощова погода очікується в Києві, температура в столиці підніметься до +24.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Трохи тепліше буде в Чернівцях +25, Полтаві та Одесі +26, у Дніпрі +27. У всіх регіонах очікуються грози.

Суху і теплу погоду обіцяють в Сумах, до +25, на градус вище стовпчик термометра підніметься в Харкові, Черкасах, Чернігові, Донецьку та Сімферополі.

До +27 очікується в Запоріжжі і Луганську, а в Миколаєві і Херсоні - до +28, сонячно.

Нагадаємо, в Одеській області випав величезний град. Очевидці незвичайного явища поділилися фотографіями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну накриє потужна магнітна буря.

Також портал Знай.uа писав, що напередодні в Індії стався землетрус, а тепер країну вразила ще й негода, від якої загинуло багато людей.