Голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко вважає, що одним із принципів побудови армії має бути скасування примусового призову. Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Зворотний відлік" на телеканалі "UA: Перший".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Голова партії

Анатолій Гриценко назвав три принципи, на яких, за його думкою, має бути збудована армія:

  1. Скасування примусового призову.
  2. Резерв постійної готовності.
  3. Розгалужена система територіальної оборони.

Також голова партії "Громадянська позиція" Гриценко вважає, що Україні ще треба розвивати дипломатію. Його політична сила переконана, що пріоритетом тут має бути встановлення союзницьких стосунків із США та Великою Британією.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Стратегічним має залишитися вступ до НАТО та Євросоюзу. Жодних компромісів у цьому питанні", – зазначив Анатолій Гриценко.

Окрім всього цього, він впевнений, що державне оборонне замовлення потрібно розкрити, окрім п’яти відсотків, які справді є таємними.

"Оборонна промисловість має стати драйвером науки та військових технологій. Оборонну сферу потрібно очистити від корупції. Усі "Свинарчуки" мають сісти. І сісти пожиттєво. Це наша тверда позиція", – констатував Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, що досьє Анатолія Гриценка: чому йому довіряє так багато українців.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", списки партій і кандидатів, які йдуть у Раду-2019.

"Знай.ua" також писав про те, що Гриценко назвав кандидатів у Раду від "Громадянської позиції": повний список.