Погода в Україні в кінці тижня, 18-21 липня, буде хмарною і вологою. Прогнозуються опади. В п'ятницю нас чекає потепління, на півдні країни термометри покажуть до +31°С. Прохолодніше буде в західних областях, максимально +24...+25 градусів Цельсія, пише Апостроф.

У четвер, 18 липня, суха погода буде у всіх регіонах, крім Волинської, Рівненської, Київської, Чернігівської та Сумської областей, де вдень пройдуть дощі.

Ніч все ще буде прохолодною, але вже вдень потеплішає. На заході, півночі і в центрі очікується +22-24, на сході і півдні буде +25-27.

У п'ятницю, 19 липня, грозовий фронт повернеться на захід. Але на решті території синоптики прогнозують ясну погоду.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Вночі трохи потеплішає на сході України (+14-16) і традиційно тепло буде на півдні (+15-17, а в Криму +16-18). На решті території вночі очікується від 11 до 14 градусів з позначкою "плюс".

Але разом з потеплінням в Україну повернуться літні грози. У суботу, 20 липня, грозовий фронт накриє три чверті країни. Сухо буде тільки в східних і частини південних областей.

Температура повітря практично не зміниться.

Повідомляється, що в день парламентських виборів, 21 липня, короткочасні грози пройдуть по всій країні.

Нагадаємо, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали яскраве природне явище у вигляді смерчу (або торнадо)

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", дощі поступово йдуть і скоро українці знову будуть насолоджуватися літнім теплом.

Також портал "Знай.uа" писав, що у неділю, 14 липня, у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі.