Поліція оголосила розшук 12-річної дівчинки, яка зникла під Києвом. Інцидент стався у селі Білогородка, Києво-Святошинського району Київської області. 12-річна дівчинка Серік Анастасія не повернулась додому.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Київ Оперативний. Уточнюється, що дитина 19 липня близько 12:00 покинула місце проживання по вул. Володимирській, 58 в с. Білогородка, і досі додому не повернувся.

Дівчинці на вигляд близько 14 років, зріст 175 см, середньої статури, обличчя овальне, очі карі, волосся темно-русяве, довжиною до плечей. Має особливі прикмети – на передпліччях обох рук (від зап'ястя до ліктя) шрами від порізів.

За повідомленням правоохоронців, дитина була одягнена у чорні штани, чорні кросівки і світло-рожеву кофту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Увага! #Розшукується дитина! с. Білогородка, Києво-Святошинський район, Київська область. Києво-Святошинським...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 20 juli 2019

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Активісти висловили прохання до всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження дівчинки, повідомляти на спеціальну лінію поліції за номером 102.

Користувачі у коментарях висловлюють підтримку і сподівання, що дівчинку якнайшвидше знайдуть

"Дай Бог, чтобы ребята просто захотели поехать на море и по-скорее вернулись домой", "На вигляд доросла жінка", - пишуть люди.

Нагадаємо, на Київщині безслідно зникла дитина: батьки у розпачі благають про допомогу, поліція мобілізувала всі сили.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром схопили двох любителів "курнути".

Також портал "Знай.uа" писав, здичавілі дніпряни влаштували різанину.