Українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі Києва переконалася на власному досвіді, що дорогий товар - ще незначить, що він якісний.

супермаркет
супермаркет

У популярній спільноті Києва в соціальній мережі Instagram киянин поділився тим, як відомий супермаркет "Варус" приторговує мертвечиною.

"Ні, риба не дохла. У неї просто відходняк. Помітив мертвечину в Варусі (на Перова)" - повідомляє мимовільний свідок "трупного басейну".

На кадрах чітко видно, що вся риба в акваріумі нежива або напівжива.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак, це не перший випадок проблем з супермаркетом Varus. Не так давно інший мешканець Києва поділився тим, як вся полиця супермаркету була завалена прострокованим товаром.
"Варус, варус, варус....13.07.19. одна з покупок сир president. Повернувся віддати прострокований товар і взяти іншу пачку, з нормальною датою, але, на жаль, на фото кількість витягнутого прострокування, як вже на чверть порожня" - поділився обурений покупець.

В коментарях він уточнив, що магазин знаходиться на Перова. І це той самий супермаркет, в якому виявили дохлу рибу в акваріумі. Не пройшов повз і представник компанії, який подякував за сигнал і пообіцяв вжити заходи.

Відзначимо, що якщо почитати відгуки про мережі Varys загалом, то можна жахнутися:

"Дякую за "прекрасний" квас з перекленным терміном придатності: сьогодні, 19 липня, а термін придатності повинен був закінчитися по першій етикетці 1 липня! Шкода, що не догледіла і спробували з чоловіком", "Обвіс на випічці. Завжди черги на касах. Відсутні камери зберігання і сканери штрихкодів", "Намагаються продати зіпсований товар, і це не тільки про сир. Часто смердючі кури у продажу"

Нагадуємо, що минулого тижня стався конфлікт між охоронцями одного з супермаркетів Харкова і покупцем.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові затримали експедитора одного із супермаркетів, який намагався вкрасти упаковку цукерок.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що охорона одного з харківських супермаркетів викрила чоловіка, який довгий час крав з магазину ковбасу.