У суботу, 3 серпня в Україні різко погіршиться погода. Циклон принесе в країну похолодання і сильні зливи, температура повітря вдень опуститься до +20.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

Згідно з прогнозом Діденко, з 3-го серпня вдень в Одеській і Івано-Франківській областях почнуться дощі та грози, які місцями будуть переходити в сильні зливи з локальними шквалами і градом.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Циклон поступово, протягом ночі на 4 серпня (карта) і протягом недільного дня переміщається із заходу на схід. Тому вдень 3 серпня, вночі та вдень 4-го серпня на півдні України, в центральних областях, в Івано-Франківській області і на сході - дощі, грози, місцями сильні зливи, локальний град, при грозах шквали". йдеться в повідомленні

Нагадаємо, що у мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" на Дніпропетровщину обрушилася негода, через це постраждали будинки і попадали дерева.

Також портал "Знай.uа" писав, що у понеділок, 1 липня, в столиці Грузії Тбілісі стався землетрус магнітудою 2,9.