19 червня правоохоронці затримали громадян України, які за оперативною інформацією причетні до транспортуванні і реалізації наркотиків. У результаті операції було затримано дев'ять осіб – громадян України, Нідерландів, Великобританії та РФ. Після проведення обшуків співробітники поліції вилучили близько 400 кілограмів наркотиків.

Пізніше з'ясувалося, що учасники міжнародної злочинної групи постачали наркотики з Латинської Америки у Західну Європу.

Однак, зараз справа набула зовсім несподіваний оборот, так як учасників злочину стали відпускати на свободу під заставу, повідомляє портал Politeka.

Заступник голови Нацполиции В'ячеслав Аброськін заявив троє підозрюваних, серед яких і організатор, внесли заставу і суд змінив їм запобіжний захід на нічний домашній арешт без застосування електронного браслета.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В'ячеслав Аброськін
В'ячеслав Аброськін

Членам міжнародного синдикату призначили заставу в розмірі від 3 до 100 млн грн. Однак, незабаром трьом з них суму знизили до 500-570 тис. грн, які вони внесли і були звільнені. Четвертого фігуранта слідчий суддя за клопотанням сторони захисту змінив розмір застави з 26 до 3-х мільйонів

"Аташе Варшавського офісу Адміністрації по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (DEA) Міністерства юстиції США Джейсон Шумахер висловив стурбованість такою ситуацією"- уточнили в Департаменті комунікації Національної поліції України.

Нагадаємо, що екіпаж поліції ППОП №2 у Києві звернув увагу на хлопця, який почав тікати, побачивши правоохоронців. Його наздогнали і затримали.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", під час огляду посилки, яку харків’янин намагався передати затриманому в СІЗО, проавооохоронці знайшли незвичайний сюрприз.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками.