Євген Кравцов, глава управління "Укрзалізниці" повідомив, що в 2018 році він задекларував 9,7 млн ​​грн прибутку, тому що він доотримував в 2018 році зарплатню за 2017 рік.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"В мене принципова позиція - всі члени правління "Укрзалізниці" повинні подавати декларації. За 2018 рік я задекларував 9,7 мільйона гривень доходів. Але зарплата за п'ять місяців 2017-ого мені була виплачена в 2018 році, тому що зі мною контракт був підписаний лише на початку 2018 року через бюрократичні процедур. Тому 9,7 млн ​​грн - це зарплата не за 12 місяців, а за 17 місяців ", - пояснив Кравцов в інтерв'ю "УНІАН".

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Він також сказав, що в приватних компаніях на таких посадах рівень зарплати значно більше.

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця влаштувала харків'янам ігри на виживання.

Також Знай.ua писав про лазні в вагонах "Укрзалізниці" і золоті ґудзики Кравцова, в мережі показали закономірність.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що львів'ян пересадять у новий транспорт, радіють не всі.