Вчора, 12 серпня під час робочої поїздки Руслана Хомчака на Донеччину, головнокомандувач Збройних Сил України представив особовому складу нового командувача Об’єднаних сил Володимира Кравченка. Про це йдеться у відеоролику пресцентру штабу ООС.

Керівник Генштабу також повідомив, що президент своїм указом від 5 серпня екс-командувача ОС Олександра Сирського призначив командувачем Сухопутних військ ЗСУ.

"Генерал Кравченко сьогодні залишається виконувати з вами найважливіше завдання, яке сьогодні стоїіть перед ЗСУ і перед нашою державою", - сказав Хомчак, представляючи Кравченка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні двічі поблизу Зайцевого - зі снайперської зброї і неподалік Майорська, застосовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Головнокомандувач ЗС України представив новопризначеного Командувача ОС

#ООС #Операція_ОС Сьогодні, 12 серпня, під час робочої поїздки на Донеччину начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Руслан ХОМЧАК представив особовому складу Об'єднаного командного пункту Об'єднаних сил новопризначеного Командувача ОС генерал-лейтенанта КРАВЧЕНКА Володимира Анатолійовича. Він також повідомив, що Указом Президента України № 578 від 5 серпня 2019 генерал-лейтенанта СИРСЬКОГО Олександра Станіславовича призначено Командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України. Головнокомандувач Збройних Сил України висловив переконання в тому, що особовий склад Об'єднаних сил на чолі із генерал-лейтенантом Володимиром КРАВЧЕНКОМ надалі продовжить виконувати на високому рівні найважливіше із завдань, яке стоїть сьогодні перед Збройними Силами України та загалом, державою. Довідка. Генерал-лейтенант КРАВЧЕНКО Володимир Анатолійович призначений Командувачем об'єднаних сил Указом Президента України №579 від 5 серпня 2019 року.

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Maandag 12 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, окупанти масово вербують українців: у Криму стало ще небезпечніше.

Як повідомляв Знай.uа Медведчука перевірять на сепаратизм: СБУ взялася серйозно.

Знай.uа писав, нічого святого: СБУ викрила моторошну схему заробітку на онкохворих, півмільйона кожен місяць.