Світська левиця і телеведуча Ксенія Собчак показала своє фото на палубі корабля в приспущеною майкою, з-під якої начебто виглядають голі груди. Знімок з'явився в Instagram росіянки.

Під знімком Собчак написала грайливий текст: "В руках вітер не втримати. P. S. Всі збільшили фотку?"

Правда, при збільшенні стає зрозуміло, що груди Собчак зовсім не гола, а цнотливо прикрита купальником тілесного кольору. А фанати у коментарях підняли бурю з емоцій і здогадок. Шанувальники захоплюються її розіграшем і відписуються в дусі її ж підписи до фото.

"Аж світ перевернувся. Настільки здалося", "Ох ти ж фото яке. Навіть я, людина не запущений, спочатку зніяковіла. Потім збільшила і мене відпустило. Вогонь і захоплення", "Тема цицьок не розкрита", - жартують підписники.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До речі, під струнким фото зустрічалися і невдоволені коментарі.

"Я одна з ходу не збільшувала фото. Зрозуміло і видно відразу майку. Ксюша, ваші сисяндры не в тій фізичній формі, щоб оголятися. Як і губи... Але губи не сховаєш під майку", - висловила своє "фе" alesia780.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До речі, на тій самій палубі Собчак зробила ще один ефектний знімок - у позі балерини зі скриньки.

Нагадаємо, Собчак засвітила провокаційне відео: "Сиділа на колінах у Зеленського".