Пізно ввечері о 20:30 надійшла інформація про те, що заміновано адміністративна будівля Заводського відділення поліції. На місце події прибула слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи.

Вибухонебезпечних предметів не виявили, повідомляє відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області.

у Запоріжжі замінували райвідділу поліції.

Мінером виявився раніше судимий житель Запоріжжя 1979 року народження. Його затримали. За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ознаками ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України.

За такі жарти винуватцеві загрожує до шести років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чоловікові загрожує до шести років в'язниці

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.