У вівторок, 20 серпня, невідомі підкинули спортивну сумку з немовлям всередині на ганок станції швидкої допомоги у Кам'янському (Дніпропетровська область) Про це йдеться на сайті ДУНП Дніпропетровської області.

Лікарі оглянули підкидька, який виявився 2-місячним хлопчиком. Малюк був у брудному одязі, а до його руки хтось прив'язав дивний подарунок - дві обручки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Немовля госпіталізовано. За словами медиків, його життю на даний момент нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Поліція проводить оперативно-розшукові заходи. Правоохоронці звертаються до всіх жителів Кам'янського з проханням допомогти знайти матір дитини. Будь-яку інформаю, що має відношення справи можна повідомити у поліцію за телефонами 102, (068) 973-46-22, (096) 586-94-41.

Нагадаємо, дніпрян на два тижні залишать без газу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дніпро оніміло від серії страшних НП, копи озвучили статистику за тиждень.

Також Знай.ua писав про те, над Дніпром нависла смертельна небезпека.