За статистикою, найактивніші збори в школу починаються в останній тиждень серпня. Батьки учнів вже звикли в останній момент купувати не тільки одяг, який "летить" через швидкий ріст підлітків, а й шкільне приладдя. Незважаючи на те, що офіційно шкільна форма скасована і діти можуть ходити в зручному одязі, багато хто все одно обирає класичний стиль для дітей і шукає місця, де можна заощадити. В цьому році, традиційні ярмарки відкрилися з середини серпня і будуть працювати до середини вересня.

Шкільний ярмарок

Ярмарок на Хрещатику

Доброю традицією стала організація шкільного базару в самому центрі столиці - на Хрещатику. Кожні вихідні перед 1 вересня тут буде проходити ярмарок для комплексного збору дітей в школу. Купити можна все: від гумки до курточок. Ви можете побачити стенди магазинів і виробників. Ціни відрізняються від торгових центрів, а асортимент буде широким, незважаючи на хаотичність.

Тут можна купити штани для хлопчиків, блузи, піджаки, сукні, костюми і взуття. Варто бути готовими до того, що особливих умов для переодягання не буде, пам'ятаємо, що це ярмарок і чекати від нього зручностей не варто.

Більшою мірою, на базарі пропонують товари для дітей молодших класів. Для старших школярів асортимент не такий широкий і може здатися підлітку занадто дитячим.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Працює шкільний базар на Хрещатику в суботу та неділю з 8:00 до 20:00.

Ціни:

  • блузки від 300 грн
  • рюкзаки від 200 грн
  • взуття від 300 грн
  • щоденники від 20 грн

Явний плюс такого заходу - це можливість торгуватися. Якщо вирішили заощадити, то не соромтеся просити знижки, спілкуйтеся з продавцями і шукайте вигідні пропозиції. На це у вас піде більше часу, але можна зберегти 10-15% від покупок в сімейному бюджеті.

Шкільний ярмарок

Великі знижки в ТРЦ Даринок

Жителі Лівого берега можуть похвалитися великим майданчиком з різними товарами - комплексом Даринок. Він об'єднав в собі і сучасний торговий центр і ринок, де можна поторгуватися з перекупниками. Щорічний ярмарок починається з 1 серпня. Кожен день батьки школярів можуть приїхати за покупками. Обіцяють від 10% знижок. Купити можна все. Канцтовари тут у великому асортименті. А одежа ще більше.

Явна перевага Даринку в тому, що тут покупці не залежать від погодних умов. Комфортне перебування серед сотень магазинчиків може засмутити тільки в разі, якщо ви приїхали на вихідні - в самий пік потоку людей. Тоді ряди з взуттям і шкільною формою перетворюються в стовпотворіння. Так що радимо їхати в будні, коли можна без проблем все поміряти.

Ціни:

  • брюки від 300 грн
  • блузки від 250 грн
  • взуття від 400 грн
  • щоденники від 30 грн
  • рюкзаки від 180 грн

Батьки підлітків можуть знайти на Даринку магазини з непоганими товарами для школярів з дорослими розмірами одягу та взуття. Тут асортимент буде відрізнятися від найближчого ринку, але варто дивитися на якість - у вітринах багато красивоого, але сумнівної якості одягу.

Ярмарок проходить на 3 поверсі і буде працювати до 7 вересня за розкладом роботи Даринку з 10:00 до 20:00.

Шкільний ярмарок

Розважальна програма в Dream Town

Привернення уваги клієнтів у ТРЦ - це окремий вид мистецтва. Наприклад, в Dream Town 2 вирішили не тільки запропонувати зібрати дітей до школи, а й зробити розважальні шоу і захоплюючі лекції. Мета заходу одна - заманити якомога більше дітей і батьків, але цим можна скористатися, адже, аніматори працюватимуть весь день і можуть відволікти дітей від шопінгу.

Ціни на шкільні товари будуть відрізнятися від ринкових - тут не поторговуватимеш. Але зате є місця для відпочинку, фудкорт та зручні примірочні. Завдяки сезонних знижок, можна підібрати не тільки шкільну форму, а й спортивний одяг для уроків фізкультури і взуття.

Знижки і спеціальні пропозиції будуть діяти весь серпень. А заходи будуть проходити 25 і 31 серпня. Робота магазинів контролюється Dream Town: відкриття о 10:00 і закриття о 22:00. Аніматори почнуть роботу з 14:00.

Ціни:

  • шкільна форма від 600 грн
  • блузки від 300 грн
  • взуття від 400 грн
  • рюкзаки від 250 грн

Варто пам'ятати про те, що ярмарок проходить в Dream Town 2 і входити краще з боку Мінська.

Великі знижки в Епіцентрі

Для тих, хто не любить розмінюватися на дрібниці, радимо потрапити в Епіцентр. Всі їх магазини в Києві будуть пропонувати величезну кількість товарів за хорошими цінами. Приваблювати батьків будуть виключно знижками. Зібрати дитину до школи тут можна комплексно: будь-який товар буде в широкому асортименті, будь-якого кольору, якості і виробництва.

Якщо раніше Епіцентр позиціонував себе, як магазин будівельних матеріалів і товарів для будинку, то тепер, гіпермаркет вже відкрив відділи з речами, взуттям і косметикою. В цьому є плюс - в одному місці можна купити все необхідне для дому, зібрати дитину в школу і не забути про дрібну побутову техніку.

Єдиний мінус - зібрати вийти, скоріше, учнів молодших класів. Більш вимогливі підлітки можуть не знайти для себе цікавих варіантів.

Що стосується канцтоварів, то тут рай - зошити, щоденники, пенали, ручки, картон - будь-який каприз за дуже невеликі гроші.

Ціни:

  • зошити від 3 грн
  • взуття від 300 грн
  • сорочки від 250 грн
  • рюкзаки від 200 грн

Працюють всі магазини Епіцентр з 7:30 до 22:00. Шкільний ярмарок працюватиме до 9 вересня. А на вихідних періодично проходять акції з подарунками або додатковими знижками. Варто звернути увагу на те, що в будні і вранці людей в магазині набагато менше.

Шкільні ярмарки

Свято в Ocean Plaza

ТРЦ Ocean Plaza підійшов до питання підготовки дітей до школи комплексно: тут можна купити все і у всіх магазинах центру. Знижки поширюються на всі магазини дитячого одягу і на багато магазинів з взуттям і класичним одягом. Щоб розфарбувати життя школярів 1 вересня, пройде великий концерт з анімаційної програмою і конкурсами.

Ціни в магазинах будуть круто відрізнятися від базарних. Тут більше брендових товарів і вони, навіть, з червоними цінниками не обіцяють економію. Зате, це ідеальне місце, щоб купити більш неформальний одяг в школу, спортивний костюм і хороше взуття. Якщо ви хочете на довгий час забути про покупки, то треба витратити велику суму на якісну форму та канцтовари.

Ціни:

  • взуття від 600 грн
  • щоденники від 30 грн
  • футболки від 200 грн
  • блузки від 300 грн
  • брюки від 300 грн

Працює Ocean Plaza з 10:00 до 22:00. З 15 серпня до 2 вересня діятимуть знижкові пропозиції в магазинах. Крім того, при покупці більше, ніж на 1 500 грн, кожен покупець матиме можливість отримати подарунок. 1 вересня проходить розіграш призів, концерт, квести, конкурси та роздача подарунків першокласникам.