Житель Шахтарська ховався у своїх родичів, які з початку бойових дій на сході країни, переїхали до Запоріжжя.

Підозрюваний ще в 2014-му році на території Донецької області відбував покарання за скоєння тяжкого злочину, а у квітні був звільнений з в'язниці за умови вступу до лав незаконних озброєних формувань. У Слов'янську він приєднався до терористичної групи під керівництвом російського найманця Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

У Запоріжжі затримали небезпечного злочинця

"Будучи стрілком, він брав активну участь у захопленні адміністративних будівель Слов'янська, постачання з Росії на територію Донецької області зброї і боєприпасів, виконував завдання по коригуванню артилерійських обстрілів сил антитерористичної операції, а також зі зброєю в руках протистояв Збройним силам України", – йдеться у повідомленні відомства.

Бойовика з ДНР затримали під Запоріжжям: переховувався у родичів.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Затриманому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 258-3 КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, що в інтернеті з'явилося відео повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою сепаратистів на Донбасі.

Як повідомляв Знай.иа, у Туреччині в місті Лара в готелі Limak Lara De Luxe Hotel отруїлися 260 осіб, серед них півсотні українців. За попередньою інформацією, кілька людей померли.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.