Нещодавно на Вінничині, у селищі Твирові, зайнялося одразу два автомобіля. Про підпал вантажного автомобіля Merseges біло повідомлено уночі 21 серпня. Служба порятунку відреагувала миттєво, та рятувальники до гасіння пожежі не залучалися. За словами власника вантажівки, побачивши займання впорався з ним самостійно, підручними засобами.

Цього ж дня в тому ж Твирові загорілася легкова іномарка. На місці події рятувальники застали авто, салон якого було охоплено вогнем. Імовірна причина загоряння – несправність електричної системи автомобіля.

Причини нині з’ясовуються працівниками Тиврівського відділу поліції.

Як повідомляв Знай.ua потужний вибух пролунав на заводі під Вінницею.

Портал Знай.ua розповів, що у Києві повторилася трагедія одеського "Токіо Стар".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував ноину про те, як у передмісті Харкова родина врятувалась від пожежі завдяки пильності дев’ятирічного хлопчика.