У Вінниці встановлять спеціальні станції для прибиранням за собаками, так звані вбиральні для собак. Про це повідомляє громадська активістка Ірина Баранович, на своїй сторінці Фейсбук:

“Ну, що власники собачок, готові ставати європейцями? У мене чудова новина щодо реалізації нашого проекту в рамках перемоги аукціону від Фонду Громади Подільська Громада. Нарешті, сьогодні прийшли станції прибирання за собаками. І ми крокуємо далі. А далі, встановлюємо їх по місту! Уже відомо, що вбиральні для тварин будуть встановлені в різних мікрорайонах міста: в парку Дружби народів, на проспекті Космонавтів, на вулиці Замостянській і в Центральному парку.”

Ірина навіть не сподівалася, що що отримає підтримка проекту "Чисте місто- чисте сумління" від пересічних громадян, друзів, та журналістів.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Вінниці сморід заставив людей волати до влади, вони зібрали підписи під петицією з проханням вжити заходів.

Як повідомив Знай.ua, на малій батьківщині Порошенка врятували малюка: собаки ледь не розірвали.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знай.ua також повідомляв, що у Львові собакам ставлять пломби.