Як відзначати День незалежності, кожен вирішує для себе сам. Столиця якнайкраще готується до цього свята і пропонує безліч цікавих заходів.

Рекомендуємо ознайомиться з афішею заходів, які будуть організовані в Києві на честь святкування Дня незалежності.

Першим до ознайомлення захід під назвою - День Незалежності України 2019: Забіг у вишиванках.

Проводиться воно, буде на Русанівській набережній, дата 24 серпня о 8.00, вартість участі складає 450 гривень з людини. Погода в цей день обіцяє бути сонячною і практично безвітряної, так що будь-який відпочинок на природі з сім'єю і друзями ідеально прикрасить вихідні.

Цей веселий всеукраїнське свято єдності переважно відзначати з родиною. Кожен бажаючий віком від двох років, який звісно не має ніяких протипоказань за станом здоров'я, може спробувати свої сили в забігу дистанція складе 100 метрів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Виставка квітів до Дня єдності України

Дія буде організовано на Співочому полі, так саме 24 серпня, але вже о 10.00, вхід вільний для всіх бажаючих незабутньо і яскраво провести час з сім'єю.

У День незалежності України буде відкрито виставку квітів, яка вже стала традиційною, проводиться вже кілька років поспіль саме в цей день. Її присвячують спортсменам, які прославили Україну на весь світ і вже встигли стати гордістю нації.

На квіткових інсталяціях в 2019 році будуть виставленні спортсмени відомі завдяки своїм видатним досягненням в спорті, серед них: Володимир і Віталій Кличко - українські боксери, Ольга Харлан - фехтувальниця на шаблях, Яна Клочкова - відома українська плавчиха, Лілія Подкопаєва - гімнастка і майстер спорту України, Андрій Шевченко - великий футболіст, Сергій Бубка - відомий як спортсмен - легкоатлет зі стрибків з жердиною, Валерій Лобановський - чудовий футболіст і футбольний тренер, Оксана Баюл - фігуристка, що виступає в одиночному катанні.

День Єдності України

Класик пікнік. Українська поема до свята єдності

Святкове дійство буде організовано в Національному музеї історії України, час проведення вже визначено це 19.00, вхід вільний для всіх бажаючих.

Для торжества в честь Дня незалежності України 2019 біля Національного музею було виділено майданчик на якій планують організувати Класик пікнік, українська поема. На цьому концерті, відомий ансамбль солістів Київська камерата на чолі якої Валерій Матюхін, виконає музику великих українських композиторів, таких як: Євген Станкович, Дмитро Бортнянський, Рейнгольд Глієр, Іван Карабиць та Вікторія Польова.

День незалежності України 2019 парку "Київська Русь"

Даний захід буде проведено в селі Копачёв в парку "Київська Русь", протягом двох днів 24 і 25 серпня в 13.00, ціна участі варіюється від 50 до 150 гривень.

На цьому заході організатори пропонують кожному відвідувачу провести вихідні оригінально і зі смаком. Історичний парк, який був виділений для проведення святкування, перетвориться на час в театр в ньому можна буде спостерігати неймовірне театралізоване дійство в ньому будуть: парад, різноманітні трюки на бойових конях і навіть стрілянина з гармат вогняними ядрами. На цій дії буде проходити багато різноманітних майстер - класів, такі як виготовлення посуду з глини, прогулянка верхи на конях і навіть навчання стрільби з лука.

Парад в цьому році в Києві на День незалежності не відбудеться, замість нього пройде Хода гідності. Головою офісу президента України Андрієм Богданом було повідомлено, що масове відзначення Дня незалежності в 2019 році пройде трохи в іншому форматі, звичний всім парад буде замінений на Хода гідності.

Планується, що уздовж Хрещатика пройдуться всі представники різного роду військ ЗСУ та ветерани антитерористичної операції на Донбасі зможуть приєднатися до представників своїх бригад. Так само повідомляють, що в даному ході побажали взяти участь медики, спортсмени, вчителі та волонтери. Голова держави і кілька представників керівництва теж візьмуть участь у ході єдності.

Андрій Богданов запевнив, що хід планують зробити новою традицією вшанування тих, ким пишається кожен житель нашої країни. По завершенню заходу президентом України буде виголошено привітання, а пізніше буде розпочато концерт, який напевно не залишить нікого байдужим, тому що його організацією займався один з найбільш відомих українських режисерів.

Причину, чому вирішили скасувати парад і влаштувати ходу гідності, керівництво країни пояснило, що 300 000000 гривень, які повинні були бути виділені на це свято підуть на премії для українських військових.

Святкування дня незалежності

Як відомо в 2019 році День незалежності по календарем припадає на суботу, наше українське законодавство вже давно затвердив правило, що в разі якщо будь - то офіційне свято перепадає на вихідний день, то наступний за ним понеділок теж є вихідним днем. Ось в нинішньому році в українців випадає шанс відзначати найважливіше свято країни День незалежності протягом трьох днів з 24 по 26 серпня.

Трохи інформації з історії, щорічно День незалежності прийнято відзначати 24 серпня, на цей рахунок був прийнятий акт який проголошував про незалежність України Верховною Радою УРСР. Власне, з цього дня було започатковано новий відлік коли наша країна, змогла здобути повну свободу і незалежність, можна сказати, що це стало свого роду народженням нової держави.

Крім галасливого відзначення Дня незалежності в столиці його так само можна провести у Львові і Білій церкві, тут так само підготовлена ​​шикарна програма заходів.

Місто Львів першим пропонує відвідати Парк культури імені Богдана Хмельницького, захід відбудуться о 14.00 для входу варто взяти з собою по одному кавуну на людину.

Цей незвичайний фестиваль на честь святкування Дня незалежності напевно всім припаде до смаку. Організатори заходу придумали величезну кількість різноманітних конкурсів та розваг, всіляких майстер - класів, так само відвідувачі зможуть побувати на виступі чималої кількості музичних і танцювальних груп, поласувати всякими смаколиками від Вегг - кафе GREEN.

Львів на свято відвідає відома електронна музична група Onuka. Музиканти якої будуть виконувати для відвідувачів пісні українською та англійською мовами. Дія відбудеться в FESTrepublic.club о 19.00 ціна квитка становить 350 гривень з людини. Автор текстів в групі - Ната Жижченко, вона ж за сумісництвом і є вокалісткою.

Ще в цей день Львів порадує своїх жителів і гостей міста концертом на Арені Львів для виступу своїх хітів в місто приїде Олег Винник, ціна квитків складе від 400 до 1000 гривень, їх краще замовляти заздалегідь. Гостей, які виявлять бажання бути присутніми на цьому концерті чекає багато сюрпризів у вигляді нових хітів талановитого українського виконавця.

Напевно знайдуться бажаючі відвідати в цей день місто Білу церкву, а саме парк Олександрію саме тут з 6.00 буде проходити масштабний фестиваль повітряних куль, квитки теж краще запланувати заздалегідь.

Даний фестиваль щорічний, Олександрійська феєрія буде проходити одні з головних свят нашої країни - День прапора і День незалежності. Кожен гість цього заходу зможе приєднатися до екскурсії по Білій церкві, по парку Олександрія, проплисти на кораблі по річці Рось і звичайно ж відправиться в політ на повітряній кулі, вартість останньої послуги складе 3000 гривень з людини.

Як провести цей день особиста справа кожного, з сім'єю або в колі друзів, організатори потурбувалися, щоб вибір заходів напевно припав кожному до смаку і нікого не залишив байдужим.

День незалежності України